Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Tuomaan Markkinoilla pääsee taas laulamaan Kauneimpia Joululauluja 1.12.

Kauneimmat Joululaulut on jälleen mukana Tuomaan Markkinoiden avajaisissa 1.12. Senaatintorilla. Kauneimpia Joululauluja lauletaan Ninni Poijärven ja Tommi Kaleniuksen johdolla kolmeen otteeseen, klo 14, 15.30 ja 17. Jaossa on myös Kauneimmat Joululaulut -vihkoja ja heijastimia.

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ja suurin ulkoilmassa järjestettävä joulutori, joka kutsuu viettämään aikaa ja nauttimaan joulun tunnelmasta. Tapahtuma on alusta asti halunnut tarjota rauhaa ja nautintoja joulun keskellä, myös ilman ostopakkoa, ja siksi markkinoiden ohjelmatarjontaan sisältyy paljon maksutonta ja kaikille avointa tekemistä. Kauneimmat Joululaulut on tehnyt yhteistyötä Tuomaan Markkinoiden kanssa jo neljän vuoden ajan.

– Tuomaan Markkinoiden tärkein lupaus on herättää joulumieli silloinkin, kun se tuntuu olevan hukassa. Siksi en tiedä mitään sopivampaa ohjelmaa Tuomaan Markkinoiden avajaispäivään kuin kokoontua yhteen Kauneimpien Joululaulujen perinteen äärelle, Tuomaan Markkinoiden tuottaja Emma Lumme sanoo.

www.kauneimmatjoululaulut.fi