Senioripäivät Päiväkummussa 26.–28.8.2019

Senioripäiville kutsutaan Suomen Lähetysseuran eläkeläisiä sekä entisiä työntekijöitä, jotka ovat jääneet eläkkeelle muun työnantajan palveluksesta.

Poimintoja ohjelmasta:

• Kohtaaminen, joka kosketti minua
  • Suomen Lähetysseura 160 vuotta
  • Kohtaamisia Raamatussa I–III
  • Kontekstuaalisen teologian konkretiaa
  • Vammainen ihminen, kohtaaja vai kohdattava
  • Sydän edellä sinua kohti
  • Piispan eväät
  • Edeltä menneiden muistaminen
  • Uusi lähtömessu

Ohjelmassa mukana: Riitta Laakio, Erkki Helminen, Anna-Kaarina Palmu, Sari Lehtelä, Tytti Matsinen, Kati Kemppainen, Irja Askola, Aino Suhola, Titta Tunkkari ja Jukka Hovila.

Katso Senioripäivien ohjelma
Tutustu Senioripäivien esitteeseen (pdf)

Voit nyt ilmoittautua mukaan verkkolomakkeella:

Ilmoittaudu Senioripäiville

Voit myös soittaa 040 5349507 tai lähettää sähköpostia paivakumpu@suomenlahetysseura.fi

Majoituspaikat (joita on rajoitetusti) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Sisämajoitus on täynnä, mutta päiväkäynnille/aittaan/asuntovaunumajoitukseen mahtuu vielä. Lomakkeen kautta on mahdollista ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle majoitukseen. Olemme yhteydessä, mikäli paikka vapautuu.

Majoitus omin lakanoin täysihoidolla 2 hengen huoneessa 110 €, 3–4 hengen huoneessa 98 €, Aitassa 82 €. Liinavaatevuokra 12,50 €, asuntoauto- tai asuntovaunupaikka 20  € + ruokailut 59 € (koko aika). Ohjelmamaksu 10 €.

Tervetuloa toivottaa suunnitteluryhmä Irja Aro-Heinilä, Markku Laine, Tarja Larmasuo, Ann-Christine Marttinen ja Martti Tuhkanen.