Nuorten syysleiri 28.-30.10.2022

Tule mukaan nuorten syysleirille 28.-30.10. 2022! Lisätietoa leiristä tällä sivulla, Facebookissa ja IG:ssa. Kuva: Leevi Aila

Ohjelma

Syysleiri tarjoaa sinulle mielenkiintoista ohjelmaa sekä yhdessäoloa, hyvää ruokaa, musiikkia ja hiljentymistä. Tällä kertaa leiri kulkee teemalla: Tässä maailmassa. Leirillä syvennytään siihen, miten kristittyinä meidän tulisi elää ja toimia tässä maailmassa.

Kenelle?

Sinulle, joka olet 15-19 vuotias ja jota Lähetysseuran nuorten meininki kiinnostaa! Olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut leireillemme.

Missä ja monelta?

Leiri pidetään 28.-30.10. Päiväkummussa. Paikalle saa tulla pe klo 17.00 alkaen ja leiri päättyy su klo 14.30 mennessä. Ensimmäinen yhteinen ohjelmamme on klo 18.00 päivällinen.

Saapuminen ja poistuminen

Leirille saapumiseen ja poistumiseen suositellaan kimppakyytejä, mutta myös julkisilla kulkeminen on mahdollista. Oriveden juna-asemalta Päiväkumpuun ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Päiväkummun lähelle pääsee myös Tampereen ja Jyväskylän suunnasta bussilla. Eräslahden pysäkiltä on alle kilometrin kävelymatka kurssikeskukseen.

Perjantaina bussikyyti lähtee Oriveden asemalta klo 17.40. Saavutahan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina bussikyyti lähtee Päiväkummusta klo 14.45. Oriveden asemalla ollaan n. 15.10.

Yhteiskyydin hinta on 10 e./suunta

Mitä maksaa?

Leiri maksaa 80e. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta pitää sisällään ohjelman, majoittumisen ja ruoan.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus on 10 e./suunta

Keitä tapaat leirillä?

Leiriohjelmaa on toteuttamassa ainakin Kirsi Erkama, Janne Juhaninmäki, Elise Kyttä, upea joukko leiritiimiläisiä ja parlislaisia.

Ilmoittaudu mukaan 29.9-16.10.

TÄÄLTÄ

Kysyttävää?

Kirsi Erkama, rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija/ kirsi.erkama@suomenlahetysseura.fi/ 040 635 1157