Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Jo nyt, ei vielä – nuorten aikuisten kevätleiri 9.-12.5.2024

Nuorten aikuisten kevätleiri järjestetään Päiväkummussa 9.-12.5.2024!

Kuva: Elisa Heikkilä

Nuorten aikuisten kevätleiri järjestetään jälleen Päiväkummussa huhtikuussa! Leirillä keskiössä ovat tällä kertaa rukous, Raamattu ja talkoilu, kun Päiväkumpu heräilee talviunilta. Raamattuopetusta pitämään saamme rautaisen missiologian ammattilaisen, Kati Kemppaisen, ja Cuminaa luotsaava muusikkopastori Severi Laakso on hänkin luvannut jakaa ajatuksiaan. Käärimme myös hihat ja käymme legendaarisen leiritoimiston vuosikerrostumien kimppuun, sillä tehtävänämme on saada sinne viimein joku järjestys! Iltaisin hiljennymme ja laulamme Riihiksessä, lauantaina lämpiää sauna ja sunnuntaina nautimme yksinoikeudella Cuminan ekasta keikasta.

Kenelle?

Sinulle, joka olet 18–29-vuotias ja haluat jakaa hetken arjen keskellä muiden nuorten aikuisten kanssa, kysellä, levätä ja etsiä! Olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut leireillemme.

Missä ja monelta?

Leiri pidetään 9.-12.5.2024 Päiväkummussa. Paikalle saa tulla to klo 17.00 alkaen ja leiri päättyy su klo 13.30 mennessä. Koska kyseessä on helatorstaiviikonloppu, leiri on poikkeuksellisesti nelipäiväinen!

Saapuminen ja poistuminen

Leirille saapumiseen ja poistumiseen suositellaan kimppakyytejä, mutta myös julkisilla kulkeminen on mahdollista. Oriveden juna-asemalta Päiväkumpuun ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Päiväkummun lähelle pääsee myös Tampereen ja Jyväskylän suunnasta bussilla. Eräslahden pysäkiltä on alle kilometrin kävelymatka kurssikeskukseen.

Perjantaina bussikyyti lähtee Oriveden asemalta n. klo 17.40. Saavuthan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina bussikyyti lähtee Päiväkummusta klo 13.45. Oriveden asemalla ollaan n. 14.10

Yhteiskyydin hinta on 10 e/suunta.

Mitä maksaa?

Leiri maksaa 90 euroa torstaina saapuville ja 75 euroa perjantaina saapuville. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta pitää sisällään ohjelman, majoittumisen ja ruoan.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus on 10 e/suunta.

Keitä tapaat leirillä?

Leiriohjelmaa ovat toteuttamassa ainakin Miina Kurjenmiekka ja Kati Kemppainen, mutta samaan aikaan leirikeskuksessa harjoittelee myös tulevan kesän Cumina, jota luotsaavat Severi Laakso, Tuuli Jaakonaho, Aliisa Saarikoski ja Tuua Pietilä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Miinaan (puh. 044 901 9958, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 25.4. mennessä täyttämällä lomake, joka löytyykin kätevästi juuri tästä alta!

 

Kevään NA-leiri 2024

Tällä lomakkeella ilmoittaudut nuorten aikuisten leirille 9.-12.5.2024. Täytä tiedot huolellisesti. Varmista erityisesti, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

"*" näyttää pakolliset kentät

Contact Details

Name*
Syntymäpäivä*
Email*
Address*
Muut tiedot
Ruokavalio ja mahdolliset allergiat
Jos toivot lisämaksusta yhden hengen huonetta, ilmoita toive tähän.
Tarvitsen kyydin (10 €) suunta*
Tulen leirille*
Esim. poikkeavat saapumisajat leirille, soitatko jotain instrumenttia tai muita mahdollisia terveisiä leirin pitäjille.