Missä taivas on? – Naistenpäivät siirtyvät maaliskuulle 2021

Syksyn Naistenpäivät siirtyvät maaliskuulle 2021. Vietämme Lähetysseuran Naistenpäiviä Päiväkummussa kansainvälisen naistenpäivän kynnyksellä lauantaista sunnuntaihin 6-7.3.2021.

Päivien ohjelma tarkentuu tähän lähempänä, mutta se noudattelee pitkästi syksylle aiottujen  naistenpäivien ohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan maaliskuussa!

Pahoittelemme viime hetken muutoksen mahdollisesti aiheuttamaa pettymystä ja vaivaa.

Naistenpäivien työryhmän puolesta,

Maria Paulasaari, Iiris Kontra ja Soili Itkonen.

Arjen keskellä elämä ei aina tunnu taivaalliselta. Naistenpäivät tarjoavat sinulle lepotauon ja uusia näköaloja sekä rohkaisua syksyn keskelle. Jeesuksen sanoin ”Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.”

Viikonloppu kokoaa yhteen eri-ikäisiä naisia kohtaamaan toisiaan, vaihtamaan ajatuksia, tutkimaan Raamattua ja syventymään lähetystyöhön. Rentoudumme rantasaunan, valmiiden herkkuaterioiden, rukouksen ja musiikin voimin. Lauantain pajatyöskentelyssä voit syventyä mm. rukoustanssiin, ilmastonsuojeluun, ravintotietämykseen, käsillä taiteiluun tai kuuntelevaan rukoukseen. Lauantai-illan kruunaa 4M-musiikkiyhtyeen esitys, ja sunnuntaina saamma palata kotiin Riihikirkon messun ravitsemina.

Lisätiedot Päiväkummusta:
paivakumpu@suomenlahetysseura.fi