Paastokeräys

Tule mukaan Suomen Lähetysseuran paastokeräykseen ja auta kumppanikirkkojamme jakamaan Hyvää Sanomaa.

Osallistu paastokeräykseen

Vie Hyvää Sanomaa

Monet Angolan luterilaisen kirkon seurakunnista sijaitsevat maaseudulla vaikeakulkuisten taipaleitten takana. Kirkon työntekijät tekevät työtä usein palkatta ja vaikeissa olosuhteissa, mikä kertoo heidän suuresta sitoutuneisuudestaan.

Lähetysseuran koulutuksen avulla he saavat välineitä puuttua moniin työn haasteisiin kuten alhainen koulutustaso, päihdeongelmat ja perheväkivalta, välinpitämättömyys vanhuksia ja vammaisia ihmisiä kohtaan, maan monet kielet ja eri heimojen väliset kulttuurierot.

”Lähetysseuran apu kannustaa meitä, sillä ilman teidän tukeanne meillä ei olisi mitään mahdollisuuksia viedä Hyvää Sanomaa syrjäseuduille.” – Kirkon evankelioimis- ja lähetystyöstä vastaava pastori Dionício Popawa.

Tule viemään Hyvää Sanomaa ja osallistu paastokeräykseen!

Tue kirkon vastuunkantajien koulutusta ja kasvavien kirkkojen kehitystä.

20 euron lahjoituksella mahdollistat jo neljä oppituntia Shangalalassa.

10
25
50

Elifas Immanuel, 19, on aloittamassa  Shangalalassa kolmivuotisia diakoniaopintoja. Diakonit vierailevat köyhien ja vanhusten luona, vievät ruokaa, pesevät vanhuksia sekä saarnaavat ja opettavat rippikoulussa.  Diakoniaopintojensa ohessa hän suorittaa peruskouluaan loppuun. Kotikylässä koulua oli vain neljänteen luokkaan asti.

Lähetysseuran tukemassa kirkon instituutissa Shangalalassa tapahtuu suurin osa kirkon työntekijäkoulutuksesta.

Lue lisää: ”Haluan tehdä työtä Jumalan pellolla.”

Diakoni Maria Ndilishange tekee töitä aamupäivisin ja käy peruskoulua iltapäivisin