Paastokeräys

Tansaniassa nuorten elämää varjostavat turvattomuus ja koulutuksen puute

Seurakunta tuo turvaa ja auttaa nuoria elämän vaikeissa tilanteissa. Tue seurakunnan työntekijöiden koulutusta ja mahdollisuuksia auttaa nuoria.

Osallistu paastokeräykseen

Tue Tansanian kirkon nuorisotyötä

Tansania on yksi maailman köyhimmistä maista. Kaksi kolmasosaa sen väestöstä on alle 25-vuotiaita.  Varhaiset avioliitot, teiniraskaudet ja koulun keskeyttäminen ovat yleisiä ongelmia.

Tansanian evankelisluterilainen kirkko kasvaa voimakkaasti ja se haluaa tarjota nuorille turvallisen ympäristön kasvaa. Seurakunnan työntekijät ottavat nuoret vastaan ja tarjoavat heille apua erilaisissa elämäntilanteissa.

Kasvava kirkko tarvitsee kipeästi ammattitaitoisia työntekijöitä sekä apua työn kehittämiseen.

Lahjoittamalla tuet seurakunnan työntekijöiden koulutusta ja mahdollisuuksia tukea nuoria.

Auta nuoria ja tee verkkolahjoitus

Ruoka nuorelle kuukaudeksi
Jalkapallo nuorten peleihin
Nuorisotyön kurssi seurakunnan työntekijälle