Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Finnish Body Foreign Soul -leiri 3.–6.8.2020

Finnish Body Foreign Soul -leiri järjestetään Päiväkummussa Orivedellä 3.-6.8.2020. Leiri on kirkon lähetysjärjestöjen yhteinen leiri, joka on tarkoitettu 13–20-vuotiaille lähetyslapsitaustaisille nuorille.

Finnish Body Foreign Soul -leirillä lähetysnuoret saavat iloisen kesäleirikokemuksen lisäksi tärkeää vertastukea toisiltaan. Lähetyslapsilla on usein paljon yhteistä jakamista: mm. kaverisuhteiden väliaikaisuus, epävarmuuden sietäminen sekä menetyksen ja luopumisen kokemukset. FBFS-leirillä paitsi muut leiriläiset, myös kaikki ohjelmasta vastaavat henkilöt ovat lähetysnuoria.

Huomiomme hygieniaohjeistukset ja suojatoimenpiteet hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Ilmoittautuneille kerrotaan lisää hygieniakäytännöistä leirikirjeessä.

Leirille tulevat ovat terveitä, flunssaoireinen jää kotiin. Myös mahdollinen koronaan sairastunut leiriläisen lähikontakteissa ennen leiriä on este leirille osallistumiseen.

Leirimaksut: 100 €/leiriläinen, sisarusmaksu 70 €.
Ensikertalaisen leirimaksun maksaa järjestö (Kansanlähetys, Kylväjä, Lähetysseura, Sley ja Sansa). Järjestävien järjestöjen ulkopuolelta tuleville leirimaksu on 180 €.

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen verkkosivuilla 10.7.2020 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan

Finnish Body Foreign Soul -leiri järjestetään yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.