Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Exitin kautta aikojen parhaat laulut ja tarinat yhdessä konsertissa 16.5.

Exit on tehnyt korona-aikana jo kaksi suosittua livestream-konserttia. Toukokuussa kuullaan kolmas. Kautta aikojen -nimeä kantavassa livestream-konsertissa myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa konsertin sisältöön esittämällä ennakkoon laulutoivomuksiaan, ja niihin liittyviä omia muistojaan.

Exitin laulut ovat kulkeneet yleisönsä mukana jo yli 30 vuoden ajan ylittäen sukupolvien rajat. Siksi myös muutama noista yleisön tarinoista pääsee videon tai kuvien myötä keikalle mukaan. Muutama henkilö yleisöstä pääsee myös suoraan lähetykseen jakamaan oman lempilauluunsa liittyvän tarinansa, ja kysymään tekijältä laulun syntytarinan. Konsertissa päästään kurkistamaan kulissien taakse sekä Exitin nykyisten että myös joidenkin entisten jäsenten haastattelujen kautta. Tarinoita on keräämässä Radio Dein aamujuontaja Mikael Juntunen.

Kaksituntinen kokonaisuus sisältää nimensä mukaisesti Exitin rakkaimpia lauluja, sisältäen myös viime vuosina harvemmin esitettyjä kappaleita. Luvassa on myös maistiaisia syksystä asti työn alla olleelta uudelta Exit-albumilta. Exit julkaisee toukokuussa 2021 myös sinkun uudelta albumiltaan.

”Tästä konsertista halusimme tehdä vähän erilaisen. Yritämme sukeltaa syvemmälle kuin yleensä. Uskon, että siitä tulee mielenkiintoinen ja koskettava juttu – ja tietenkin hauska myös. Uskon, että tämä on parasta, mitä voimme antaa ennen kuin päästään taas tien päälle! Kannattaa tulla mukaan! ” Pekka Simojoki kertoo

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Konsertin tuottavat Radio Dei ja Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa.

Exit Kautta aikojen -livestream
su 16.5. klo 18.00
Liput: www.tiketti.fi alkaen 18 €
Konsertin kesto noin 2h
(Konsertti katsottavissa 23.5. asti.)