Cumina tulee taas – Hae 17.8. mennessä!

Cumina on Suomen Lähetysseuran vuosittain koottava nuorten (n. 15-25 v) musiikkiryhmä, johon valitaan hakemusten perusteella noin 20 soittajaa ja laulajaa. Ryhmä tekee lokakuussa, syyslomien aikaan (vk 42), noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.

Uusi Cumina-ryhmä kootaan vuosittain. Vuonna 2016 cuminalaiset näyttivät tällaisilta. Kuva Ari Vitikainen

Cuminan konserttiohjelmisto koostuu pääasiassa suomalaisesta hengellisestä musiikista sekä perinteisistä afrikkalaisista lauluista. Kappaleet sovitetaan kokoonpanolle sopiviksi ja toteutetaan laulaen, soittaen ja tanssien. Kiertueella pidetään esillä Suomen Lähetysseuran työtä.

Cumina-koulutuksen osallistumismaksuun sisältyy ylläpito koko koulutuksen ja kiertueen ajalta. Matkat koulutusleirille, kiertueen alku- ja päätepisteeseen maksaa cuminalainen itse.

Hakuaika on 20.6.-17.8.

Lisätietoja ja tärkeitä päivämääriä

Osallistumishinta 240 € (sis. treenileirin, keikat ja kiertueen ylläpidon)

16.–19.9. Harjoitusleiri Päiväkummussa, Orivedellä

15.–23.10. Kiertue

15.–17.8. Nuorten syysleiri Päiväkummussa, josta kiertue alkaa

Cuminan vetäjät tavoitat sähköpostiosoitteella cumina@suomenlahetysseura.fi.

Täytä hakemus