Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Rauhantyö

Miljoonat lapset Lähi-idän alueella kärsivät konflikteista ja monet heistä ovat paenneet sotaa naapurimaihin. He eivät voi muuta kuin odottaa, ja toivoa parempaa.

Pakolaislapset jättävät koulunsa kesken paetessaan sotaa. Suomen Lähetysseura antaa pakolaislapsille mahdollisuuden käydä koulua tukemalla SAT-7 -satelliittitelevision opetuskanavaa.

Lahjoita

”Totuta poikanen tiensä suuntaan, niin hän ei vanhanakaan siitä poikkea.”

Syyrialaisia lapsia pakolaisleirillä Libanonissa

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueilla joka viides lapsi on vaarassa jäädä ilman koulutusta. Heistä on tulossa menetetty sukupolvi, joka on erityisen altis ääriliikkeiden rekrytoinnille ja syrjäytymiselle. Koulutus on tehokas tapa ehkäistä syrjäytymistä.

Lähetysseuran tukemalla kristillisellä satelliittitelevisiojärjestö SAT-7:llä on lastenkanava nimeltään SAT-7 ACADEMY. Kanava lähettää muun muassa opetusohjelmia. Tavoitteena on, että lapset suorittavat oman ikäryhmänsä oppimäärän katsomalla ohjelmia ja tekemällä ohjelmiin liittyviä läksyjä.

Anna lapsille mahdollisuus koulutukseen

Rukoilemalla lasten puolesta ja lahjoittamalla mahdollistat opetusohjelmien lähettämisen miljoonille lapsille. Jo pienellä lahjoituksella annamme lapselle koulutuksen, myös sodan ja pakolaisuuden keskellä.

Voit tehdä lahjoituksen tilisiirrolla tilille FI38 8000 1400 1611 30, kirjoita viestiksi: RAUHA tai tehdä lahjoituksen verkossa:

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus rauhantyölle

20
psykologin tapaaminen miinaonnettomuuden uhrille
30
opetusohjelmat lapsiryhmälle vuodeksi
50
ohjattu vertaistukiryhmä
100
rauhan ja sovinnon koulutus

SAT-7 sateliittitelevisiojärjestö

SAT-7 Satelliittitelevisiojärjestö toimii Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan alueille.  Kanava lähettää oppitunteja ikäryhmittäin, auttaa vanhempia kasvatuskysymyksissä ja opettajia käyttämään uusia opetusmenetelmiä. Satelliittitelevisio on pakolaisten pääasiallinen tietolähde.

Lue lisää: Koulutelevisiosta tuli koko perheen yhteinen harrastus

Mitä meille kuuluu?