Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Podcast: Millaista on ollut asua yli puolet elämästä maailmalla?

"Helposti voi tulla väärinymmärryksiä, mutta kyllä niistä pääsee aina yli", toteaa Iiro Pankakoski Kirkko maailmalla -podcastissa.

Kirkko maailmalla -podcastissa haastateltavana Iiro Pankakoski.

Iiro Pankakoski työskentelee Lähetysseurassa hankehallinnon asiantuntijana ja tekee työtä lukuisten eri yhteistyökumppaneiden kanssa Kyproksella, Israelissa, Palestiinalaisalueella, Syyriassa, Omanissa ja Pakistanissa. Miten hän onnistuu toimimaan erilaisten kulttuurien ja kielten kanssa?

Kirkko maailmalla -podcastissa kuullaan myös, mitä Pankakoski kaipaa Suomesta ja mistä hän pitää Kyproksella, jossa hän on asunut jo useamman vuoden ajan. Entä mitä ajankohtaisia asioita hän nostaa rukousaiheiksi? Toimittajana on Heli Vuohelainen.

Kirkko maailmalla -podcastissa kerromme kuulumisia globaalista kirkosta, tarinoita kehitysmaiden ihmisten elämästä ja työstä paremman ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Kirkko maailmalla -podcastia pääset kuuntelemaan verkkosivujemme lisäksi esimerkiksi SoundCloudissaSpotifyssa ja Apple Podcasteissa. Ohjelmaa voi kuunnella joka sunnuntai Radio Deillä kello 17.40.