Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Nuorten aikuisten Lähde-leiri 11.-13.11.2022

Ohjelma

Lähde-leirin tarkoituksena on toimia virkistävänä keitaana, josta ammentaa inspiraatiota, voimaa ja lepoa arjen keskelle. Leirillä pääset kuulemaan lähetystyön teemoista sekä viettämään hauskaa aikaa yhdessä. Ohjelma on suunniteltu yhdessä nuorten aikuisten kanssa.

Kenelle?

Kaikille noin 20-30 -vuotiaille nuorille aikuisille, joita kiinnostavan lähetystyön teemat. Voit tulla mukaan, vaikka et koskaan aikaisemmin olisikaan ollut toiminnassa mukana.

Koska?

Leiri järjestetään 11.-13.11. Päiväkummussa. Paikalle voi tulla pe klo 17.00 alkaen ja leiri päättyy su lounaaseen puolelta päivin. Ensimmäinen yhteinen ohjelmamme on klo 18.00. päivällinen. Leirille on mahdollista osallistua myös pe-la, jos sinulla on sunnuntaille jo sovittuna muita menoja.

Saapuminen ja poistuminen

Leirille saapumiseen suositellaan kimppakyytejä ja leirille ilmoittautuneiden kesken luodaan Whatsapp-ryhmä, jossa voi kysellä kyytejä. Tarvittaessa maksua vastaan voidaan järjestää myös yhteiskyytejä Oriveden juna-asemalta ja asemalle.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Pääset ilmoittautumaan leirille 12.-30.10. Leirin hinta on 80 e. joka pitää sisällään majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ