Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Nuorten syysleiri “Hyvyyden voima” järjestetään 3.-5.11.2023

Nuorten syysleiri, "Hyvyyden voima", järjestetään Juupajoella Sammalniemen leirikeskuksessa 3.-5.11.2023. Luvassa on musiikkia, lähetyskuulumisia Kambodžasta, yhdessäoloa, seikkailuja ja muuta mukavaa. Työstämme myös uutta Riihislaulukirjaa. Ilmoittaudu 27.10. mennessä!

Kuva: Jussi Horn.

Tule jakamaan muutama päivä yhdessä muiden nuorten kanssa Sammalniemen leirikeskuksessa Juupajoella! (Elämmekin jännittäviä aikoja, sillä kokoonnumme syysleirille ensimmäistä kertaa uuteen paikkaan!) Syysleirin teema on tällä kertaa Hyvyyden voima, ja juuri sinut on kutsuttu viettämään aikaan Jumalan hyvyyden äärellä ja jakamaan sitä yhdessä muiden kanssa. Leirillä syömme hyvin, laulamme ja soitamme, opimme uutta, vietämme aikaa yhdessä, kuulemme lähetystyön kuulumisia Kambodžasta ja valmistelemme uutta Riihislaulukirjaa.

Kenelle?

Sinulle, joka olet 15-19-vuotias ja jota Lähetysseuran nuorten meininki kiinnostaa! Olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut leireillemme. Toivotamme myös tervetulleeksi nuoret aikuiset kantamaan oman kortensa uuden Riihislaulukirjan laulujen valitsemiseen ja lauantai Riihis-leirin suunnittelupäivän aivoriiheen.

Missä ja monelta?

Leiri pidetään 3.-5.11.2023 Sammalniemessä Juupajoella. Paikalle saa tulla pe klo 17.30 alkaen ja leiri päättyy su klo 14:30.

Saapuminen ja poistuminen

Leirille saapumiseen ja poistumiseen suositellaan kimppakyytejä, mutta myös julkisilla kulkeminen on mahdollista. Oriveden juna-asemalta Juupajoelle ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Perjantaina bussikyyti lähtee Oriveden asemalta n. klo 17.40. Saavuthan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina bussikyyti lähtee Päiväkummusta klo 14.45. Oriveden asemalla ollaan n. 15.10

Yhteiskyydin hinta on 10 e/suunta.

Mitä maksaa?

Leiri maksaa 90 euroa. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta pitää sisällään ohjelman, majoittumisen ja ruoan.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus on 10 e/suunta.

Keitä tapaat leirillä?

Leiriohjelmaa on toteuttamassa ainakin Miina Kurjenmiekka, lähetystyön asiantuntija Tero Ruotsala, viime kesän kesätyöntekijät Lauri Aila, Tuuli Jaakonaho, Aino Vihonen ja Vilhelmiina Väyrynen, sekä parlilaisia ja nuorten aikuisten vastuutiimiläisiä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Miinaan (puh. 044 901 9958, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 27.10. mennessä täyttämällä lomake, joka löytyykin kätevästi täältä, jahuu!