Kesäkeräys

Ilmastonmuutos vaikeuttaa köyhimpien ihmisten elämää ja elannon hankintaa.

Tue ilmastonmuutoksen keskellä eläviä

Tue köyhimpiä ilmastonmuutoksen keskellä

Kuivuus, tulvat ja äärimmäiset sääilmiöt ovat lisääntyneet ja vaikeuttavat etenkin köyhimpien ihmisten elämää.

Työskentelemme paikallisten kumppaneidemme kanssa ympäri maailmaa ja parannamme köyhimpien ihmisten valmiuksia kohdata ilmastonmuutoksen tuomia haasteita.

Työtä ympäri maailmaa

Kehitämme maanviljelystä ja katastrofivalmiutta, istutamme puita ja varmistamme vedensaannin. Esimerkiksi Etiopiassa  autamme yhteisöjä valmistautumaan ilmastonmuutoksen aiheuttamiin ongelmiin kehittämällä maataloutta ja turvaamalla vedensaannin muun muassa suojaamalla lähteitä. Puita istuttamalla ehkäisemme maaperän eroosiota ja aavikoitumista. Laosissa uusien viljelytekniikoiden ansiosta pellot tuottavat enemmän ruokaa, niin että sitä riittää myös myytäväksi.

Tue työtämme

Kaksi puuntaimea
Puuta säästävä liesi
Puhdasta vettä 10-15 ihmiselle

Taimilla toivoa Tansaniaan

Tansanialainen Alexanda Wilson (25) elättää itsensä myymällä banaaneja ja viljelemällä peltoja kotinsa ympärillä. TCRS:n* innoittamana hänen tontillaan kasvaa jo noin 300 taimea. Puuntaimista hän toivoo saavansa joskus hedelmiä syötäväksi ja myytäväksi.

Väestönkasvun myötä maata on raivattu pelloiksi ja puita hakattu polttopuiksi, minkä seurauksena metsäalue on pienentynyt.  Kuivuus ja vesipula lisäävät myös aavikoitumisen uhkaa. Lähetysseura istuttaa Tansaniassa puita yhdessä kumppaninsa TCRS:n kanssa. Puunistutus tukee metsien kasvua ja vahvistaa paikallisten kylien toimeentuloa.

Lue lisää: Taimipotit odottavat siemeniä Kishapussa

*Tanganyika Christian Refugee Service