Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Hauska auttaa: Nenäpäivää vietetään taas 8.11.

Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja piristää jälleen syksyä. Kampanja alkaa Nenäpäivä sirkuksessa -ohjelmalla 24.10. ja huipentuu erilaisten tempausten merkeissä suoraan Nenäpäivän lähetykseen 8.11.

Sirkus Finlandia vie koko perheen mielikuvitusmatkalle 24.10. klo 19–20.30 Yle TV1:ssä. Suorana sirkusteltasta lähetettävässä ohjelmassa ovat mukana myös Heikki Nousiainen, Diandra ja Mikael Konttinen.

Varsinaista Nenäpäivää vietetään perjantaina 8.11. YleTV:ssä kahdella kanavalla. Koko ilta on täynnä yllätyksiä, koskettavia tositarinoita, eturivin julkkiksia ja parasta musiikkia taattuun Nenäpäivän tyyliin. Ilta alkaa Yle TV1:ssä klo 19–20.30 ja jatkuu Yle TV2:ssa klo 20.30–23.

Viime vuonna Nenäpäivä keräsi yli 2,7 miljoonaa euroa, jotta maailman lapsilla olisi mahdollisuus koulutukseen, terveyteen, turvaan ja ravintoon. Vuosien kuluessa Nenäpäivä-varoin on autettu jo miljoonia lapsia eri puolilla maailmaa. Varat menevät perille yhdeksän luotettavan järjestön kautta 17 maahan Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Lähetysseura tukee Nenäpäivä-keräyksen varoilla Bolivian lapsityöläisiä sekä Nepalissa työtä, joka parantaa lasten ja naisten asemaa sekä auttaa kokonaisia yhteisöjä kohentamaan koulutusta, ruokaturvaa, terveyttä ja toimeentulomahdollisuuksia.

www.nenapaiva.fi