Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Etsimme uutta toiminnanjohtajaa

Suomen Lähetysseura on kirkon lähetysjärjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä. Lähetysseura tekee työtä uskon, toivon ja rakkauden puolesta 27 maassa ympäri maailmaa.

Risti kirkon katolla.
Kuva: Joanna Lindén-Montes.

Suomen Lähetysseura etsii uutta toiminnanjohtajaa nykyisen siirtyessä uuteen tehtävään. Toiminnanjohtaja vastaa Lähetysseurassa strategisesta johtamisesta. Hän on avainasemassa voimavarojen suuntaamisessa ja työn uudistamisessa. Edellytämme häneltä vahvaa johtamistaitoa ja -kokemusta, kykyä innostavaan ihmisten johtamiseen sekä perehtyneisyyttä hallinnon ja talouden kysymyksiin. Toiminnanjohtaja on vastuussa tehtävästään Lähetysseuran hallitukselle.

Toiminnanjohtajalla tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Teologian maisterin tutkinto ja pappisvihkimys luetaan eduksi. Toiminnanjohtajan tulee sitoutua kirkon kokonaisvaltaiseen missioon ja olla perehtynyt lähetysteologiaan.

Toiminnanjohtajalta edellytetään kykyä verkostoitua kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä. Häneltä odotetaan kokemusta työskentelystä kansainvälisissä tehtävissä, mieluiten lähetys- ja kehitysyhteistyössä. Hänellä tulee olla ekumeenisten organisaatioiden, kirkollisten, lähetys- ja kehitysyhteistyön sekä rauhan ja sovinnon toimijoiden tuntemusta.

Toiminnanjohtajalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.  Toiminnanjohtajan tehtävä tulee ottaa vastaan 1.8.2023 alkaen.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa osoitteeseen 21.4.2023 kello 16 mennessä osoitteeseen https://ats.talentadore.com/apply/toiminnanjohtaja/DgKMdN.

Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksen periaatteista antavat Lähetysseuran hallituksen puheenjohtaja, piispa Simo Peura (p. 0400 927153) ja Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson (nykyistä toimintaa koskien) (p. 043 8240649)