Suomen Lähetysseuran ajankohtaispäivät 2022

Suomen Lähetysseura kutsuu seurakuntien työntekijöitä ja vastuunkantajia keskustelemaan siitä, miten lähetystyön teemat ja toiminta voisivat tavoittaa uusia seurakuntalaisia.

Lähetystyön muutoksia 2020-luvulla

Kirkon nelivuotiskertomus listaa tulevaisuuden seurakuntatyön haasteita. Keskeinen kirkon jäsenyyttä vahvistava tekijä on diakonia. Kirkko ja seurakunnat tekevät valtavasti hyvää ja tuloksellista työtä maailmalla lähetystyön kautta. Tämä saattaa kuitenkin  jäädä kaukaiseksi suomalaiselle seurakuntalaiselle.

Ajankohtaispäivässä esillä on seuraavat teemat:

• Miten hankkeiden avulla tehdään maailmaa muuttavaa työtä?
  • Miten lähetystyöntekijän rooli Suomessa ja ulkomailla muuttuu?
  • Miten seurakunnan ulkomailla tekemä lähetystyö, erityisesti diakonia, voi tukea ja innostaa seurakuntalaisia, ja jopa kutsua uusia ihmisiä  mukaan?

Esillä myös seurakunnille tarjolla olevat materiaalit ja palvelut.

2022 ajankohtaispäivät:

• 10.3. klo 13.00-16.00 Jyväskylä, Kipinä, kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 3-5. Ilmoittautumiset 27.2. mennessä.
  • 19.11. klo 12.00-16.00 Rovaniemi, Seurakuntakeskus, Rauhankatu 70b, sisäänkäynti Yliopistonkadun puolelta. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä.

Ilmoittaudu ajankohtaispäiviin tästä.

Tervetuloa!