Ajankohtaispäivät kevätkaudella 2022

Suomen Lähetysseuran ajankohtaispäivä

Suomen Lähetysseura kutsuu seurakuntien työntekijöitä ja vastuunkantajia keskustelemaan siitä, miten lähetystyön teemat ja toiminnat voisivat tavoittaa uusia seurakuntalaisia. Tilaisuudessa kerromme ajankohtaisista materiaaleista ja palveluista, kuulemme esimerkkejä toimivista ideoista ja keskustelemme niistä kysymyksistä, jotka ovat seurakuntatyön näkökulmasta ajankohtaisia. Tule mukaan ideoimaan, miten lähetystyön teemojen avulla voidaan kutsua mukaan globaalin kirkon elämään.

Ajankohtaispäivät toteutetaan webinaareina ja live-tapahtumana. Tilaisuudet ovat sisällöltään samoja.

Kevään 2022 ajankohtaispäivät

Rovaniemi 29.1.

Jyväskylä 10.3.

Tilaisuuksien teemat ja sisällöt tarkentuvat syksyllä 2021. Ilmoittautuminen tilaisuuksiin aukeaa tällä sivulla marraskuussa 2021.

Tervetuloa!

Lisätietoja: