Suomen Lähetysseuran ajankohtaispäivät 2022

Suomen Lähetysseura kutsuu seurakuntien työntekijöitä ja vastuunkantajia saamaan uusia näkökulmia sekä kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia Lähetysseuran työstä. Tavoitteena on päivittää tietoa ja tavoittaa lähetystyön aiheiden sekä toiminnan kautta seurakuntalaisia entistä paremmin.

Lähetystyön muutoksia 2020-luvulla

Kirkon nelivuotiskertomus listaa tulevaisuuden seurakuntatyön haasteita. Keskeinen kirkon jäsenyyttä vahvistava tekijä on diakonia. Kirkko ja seurakunnat tekevät valtavasti hyvää ja tuloksellista työtä maailmalla lähetystyön kautta. Tämä saattaa kuitenkin  jäädä kaukaiseksi suomalaiselle seurakuntalaiselle.

Ajankohtaispäivässä esillä on seuraavat teemat:

• Miten hankkeiden avulla tehdään maailmaa muuttavaa työtä?
  • Miten lähetystyöntekijän rooli Suomessa ja ulkomailla muuttuu?
  • Miten seurakunnan ulkomailla tekemä lähetystyö, erityisesti diakonia, voi tukea ja innostaa seurakuntalaisia, ja jopa kutsua uusia ihmisiä  mukaan?

Esillä myös seurakunnille tarjolla olevat materiaalit ja palvelut.

2022 ajankohtaispäivät:

• 10.3. klo 13.00-16.00 Jyväskylä, Kipinä, kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 3-5. Ilmoittautumiset 27.2. mennessä.
  • 21.4. klo 13-15.30 kaikille avoin WEBINAARI. Ilmoittautumiset 19.4. mennessä tämän linkin kautta.
    • Osallistumislinkki Teamsiin ja ohjeet webinaaria varten lähetetään 20.4. Tarkista roskaposti, jos et ole saa viestiä 20.4. klo 15 mennessä.
    • Webinaariin pääset liittymään tämän linkin kautta. Ohjeviestin saat tarvittaessa Riitta Sandbergilta (yhteystiedot alla).
  • tammikuulta 2022 koronan vuoksi siirretty Rovaniemen ajankohtaispäivä järjestetään 28.1.2023 klo 11.00-16.00 Seurakuntakeskuksella (Rauhankatu 70b, sisäänkäynti Yliopistonkadun puolelta). Ilmoittautumiset 18.1.2023 mennessä tämän linkin kautta.

Tervetuloa!

Lisätietoja: