Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Syyskuun 19. päivä pidettävässä seminaarissa asiantuntijat pohtivat Lähi-idän yhteiskunnallista tilannetta

Kuva: SAT-7
Kuva: SAT-7

Suomen Lähetysseuran tiloissa 19.9. klo 10.00-12.30 järjestettävässä seminaarissa pääpuhujina ovat kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n toiminnanjohtaja Terence Ascott ja arabiankielisen ohjelmakanavan johtaja Rita Elmounayer. 

SAT-7 on vuonna 1996 perustettu tunnustustenvälinen järjestö. Kristillisestä taustasta se toimii sillanrakentajana eri uskontokuntien välillä. Arabian, turkin ja farsin kielellä lähetettävät ohjelmat tavoittavat noin 20 miljoonaa katselijaa. Niitä valmisteltaessa ollaan jatkuvasti ajan hermolla ja huomioon otetaan aina kohdemaan kulttuuriset, poliittiset ja uskonnolliset olosuhteet.

Ascott on työskennellyt 40 vuoden ajan mm. Libanonissa ja Egyptissä. Nykyään hän toimii satelliittitelevisiojärjestön toiminnanjohtajana. Hän puhuu Lähi-idän tämänhetkisestä poliittisesta tilanteesta.

Elmounayer on syntynyt Libanonissa ja toimii nyt SAT-7:n arabiankielisten kanavien ohjelmajohtajana. Hän kertoo, miten SAT-7:n ohjelmatoiminta reagoi arabimaailman tämänhetkisiin muutoksiin.

Lähetysseura on ollut mukana järjestön toiminnassa alusta lähtien. Lähetysseuran Lähi-idässä toimiva yhteistyökumppani Jordanian ja Pyhän maan evankelisluterilainen kirkko on edustettuna järjestön hallituksessa.

Seminaari on maksuton ja avoin, se pidetään englanniksi. Seminaarin ohjelman löydät tästä.

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 12.9 eveliina.salonen@suomenlahetysseura.fi tai puhelimella 020 712 7229

Seminaaria voi seurata myös etänä

Seminaaria voi seurata suorana lähetyksenä perjantaina 19.9. klo 10-12.30 http://felm.adobeconnect.com/tilaisuus19092014/ -linkin kautta.

Etäosallistumiseen tarvitaan internet-yhteys. Parhaiten videoyhteys toimii Internet Explorer -internetselaimella.

Klikkaa linkkiä ja kirjaudu sisään vieraana omalla nimelläsi. Seminaarin aikana voit esittää kysymyksiä ja kommentteja kirjoittamalla ne chat-osioon.

***

Lisätietoja järjestöstä www.sat7.org

Videoita SAT-7:n työstä: https://www.youtube.com/user/SAT7Network/videos

SAT-7 Facebookissa https://www.facebook.com/SAT7Network