Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Pongaa Nenäsohva ja osallistu Nenäpäivä-tempauksiin

Suomen Lähetysseura käyttää osuutensa Nenäpäivä-keräyksen tuotosta Nepalissa lasten ja perheiden elinolosuhteiden parantamiseen. Lue lisää
Suomen Lähetysseura käyttää osuutensa Nenäpäivä-keräyksen tuotosta Nepalissa lasten ja perheiden elinolosuhteiden parantamiseen. Lue lisää

Nenäkampanjan vauhti kiihtyy kiihtymistään huipentuen ensi perjantai-illan suureen Nenäpäivä-show’hun YLE TV2:lla. Nenäpäivän merkeissä kampanjoidaan pitkin viikkoa myös ympäri Suomen, kun hyväntekijät Inarista Helsinkiin laittavat Nenänsä peliin kehitysmaiden lasten hyväksi. Nenäpäivän paikallistapahtumien keskiössä ovat tänä vuonna punaiset Nenäsohvat. 

Suomen Lähetysseura on mukana Nenätempauksissa Helsingissä ja Kuopiossa. 

Helsingissä Kampissa 

Helsingissä Nenäsohvalle voi istahtaa Kampin ostoskeskuksessa ensi torstaina klo 10–18 ja perjantaina klo 8-18. Ensimmäisen kerroksen keskusympyrän läheisyydestä löytyvällä Nenäsohvalla voi ottaa selfieitä ja osallistua arvontaan. Samalla voi myös tipauttaa kolikon lippaaseen kehitysmaiden lasten hyväksi. 

Perjantaina paikalla on myös Radio X3M tekemässä omaa Nenäshow’taan, johon kuuluu muun muassa tanssimaraton.

Kuopiossa Apajassa 

Kuopion Nenäjoukot ovat hyvän teossa kauppakeskus Apajassa perjantaina 6.11. klo 13–17. Sieltäkin löytyy Nenäsohva, lipaskerääjiä sekä estradilta suuri joukko hyvää tekeviä taiteilijoita. Myytävänä on leivonnaisia ja villasukkia ja ostoskeskuksen liikkeissä on nenäpäivätarjouksia sekä nenähenkistä oheisohjelmaa.

Suoraa lähetystä tapahtumasta tekee YleSavo.

Apajassa sijaitsee myös Kuopion seurakuntien tila Arkki, joka on aktiivisesti mukana Nenäpäivän järjestelyissä. Arkista löytyy tapahtuman aikaan lukunurkka lapsille ja pientä tarjottavaa. 

www.nenapaiva.fi

 

mitä koulussa puhutaan.  Kuva UMN
mitä koulussa puhutaan.  Kuva UMN