Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Palestiinalaisalueilla toimivat järjestöt kutsuvat rukoilemaan rauhan puolesta

ACT Palestiina -foorumi kutsuu kaikkia mukaan rukouspalveluun rauhan puolesta Palestiinalaisalueilla ja Israelissa. Kutsu rukouspalveluun ja materiaalia löytyy foorumin viime viikolla avatuilta verkkosivuilta.

ACT Palestiina -foorumiin kuuluu kirkkojen keskinäisen katastrofi- ja kehitysyhteistyöjärjestö ACT-allianssin Palestiinalaisalueilla toimivia järjestöjä ja kirkkoja, mm. Luterilainen maailmanliitto, Jordanian ja Pyhän maan luterilainen kirkko, Ruotsin kirkko, Suomen Lähetysseura sekä Kirkon ulkomaanavut Suomesta, Tanskasta ja Norjasta.

Rauhan rukous joka kuun 24. päivä

Foorumin uusilla nettisivuilla actpalestineforum.org pyydetään liittymään rukoukseen rauhan puolesta joka kuukauden 24. päivä alkaen jouluaatosta 24.12. kunnes väkivalta Lähi-idässä loppuu.

– Toivon, että kaikki Suomessa ja kaikkialla maailmassa yhtyvät rukoukseen Palestiinan ja Israelin kristittyjen puolesta, kaikkien Pyhän maan kärsivien puolesta – niin palestiinalaisten kuin israelilaisten – ja rauhan puolesta Lähi-idässä ja koko maailmassa, vetoaa LML:n alue-edustaja Jerusalemissa, pastori Mark B. Brown.

Foorumin nettisivuilta löytyy muutamia valmiita rukouksia sekä mm. piispa Munib Younanin joulutervehdys ja Betlehemin luterilaisessa kirkossa viime jouluaattona pidetty saarna.

http://actpalestineforum.org/