Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Missä taivas on? – Naistenpäivät Päiväkummussa 24.-26.9.2021

Kuvassa värikkäitä sateenvarjoja sinistä taivasta vasten.

Arjen keskellä elämä ei aina tunnu taivaalliselta. Naistenpäivät tarjoavat sinulle lepotauon ja uusia näköaloja sekä rohkaisua syksyn keskelle. Jeesuksen sanoin ”Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.” Viikonloppu kokoaa yhteen eri-ikäisiä naisia kohtaamaan ja vaihtamaan ajatuksia, kuulemaan naisten ja sisarkirkkojen elämästä maailmalla sekä pysähtymään Raamatun sanan äärelle. Rentoutusta tarjoilevat rantasaunan leppeät löylyt, Päiväkummun keittiön herkkuateriat, rukous ja musiikki. Lauantain pajatyöskentelyissä voit valintasi mukaan syventyä mm. rukoustanssiin, ravintotietämykseen, käsillä taiteiluun tai kuuntelevaan rukoukseen. Illan kruunaa 4M-musiikkiyhtyeen esitys. Sunnuntaina saamme lähteä kotimatkalle Riihikirkon messun ravitsemina.

Kutsu mukaan ystäväsi, äitisi, tyttäresi, kummitätisi, naapurisi ja työkaverisi ja ilmoittaudu mukaan!

Hintatiedot:

Täysihoito ja ohjelma + majoitus kahden hengen huoneessa 160€

Täysihoito ja ohjelma + majoitus 3-4 hengen huoneessa 130€

Täysihoito ja ohjelma + majoitus yhden hengen huoneessa (paikkoja rajoitetusti) 190€

Eläkeläiset, opiskelijat, perhevapaalla olevat ja työttömät alennus -25% täysihoitohinnasta (ei koske yhden hengen huoneita)

Ohjelma ja kaikki ruokailut ilman majoittumista 95€ / Päiväkäynti lauantaina (sis. ohjelman, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen) 50€

Liinavaatteet Päiväkummusta 14€

Ohjelmatiedot täydentyvät kevään aikana.