Katastrofirahasto

Anna apusi Ukrainan sodan keskellä eläville

Sotatoimet Ukrainassa ovat johtaneet valtavaan humanitaariseen kriisiin. Sinun apuasi tarvitaan juuri nyt. Lahjoita ja anna apusi sotaa pakeneville ukrainalaisille!

Lahjoita katastrofiapua

Auta sotaa pakenevia — lahjoita hätäapua Ukrainan kriisin keskelle

Lahjoittamalla katastrofirahastoon annat hätäapua sitä eniten tarvitseville. Juuri nyt tukeasi tarvitaan erityisesti Ukrainassa.

Sota on pakottanut ukrainalaiset jättämään kotinsa ja etsimään suojaa. Monet yrittävät paeta naapurimaihin turvaan. Annamme hätäapua ukrainalaisille tarjoamalla tilapäistä suojaa, ruokaa, lääkkeitä, psykososiaalista tukea ja sielunhoitoa.

Suomen Lähetysseura vie hätäavun perille Ukrainassa ja sen lähimaissa toimivien paikallisseurakuntien kautta. Avun koordinoi Luterilaisen maailmanliiton Maailmanpalvelu.

Humanitaarisen avun tarve on suuri. Sinun apuasi tarvitaan nyt!

Lahjoita apua Ukrainaan

Pakistanin ja Nepalin tulvat ovat jättäneet miljoonat hädän keskelle

Pakistanin tulvat 2022

Yli miljoona kotia on tuhoutunut Pakistanin ja Nepalin monsuunisateissa. Sadat tuhannet ihmiset Pakistanissa ja kymmenet tuhannet Nepalissa asuvat juuri nyt väliaikaismajoituksessa. Pakistanin hallitus on julistanut maahan kansallisen hätätilan.

Pakistania ja Nepalia uhkaa ruokaturvan kriisi.  Monien toimeentulomahdollisuudet ovat vaarassa vielä pitkään, sillä rankkasateet ja tulvat ovat tuhonneet myös valtavat määrät karjaa sekä viljelyksiä. Sinun apuasi tarvitaan juuri nyt Pakistanissa ja Nepalissa!

Lahjoita jo tänään hätäapua

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Suomen Lähetysseuran katastrofityö kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa. Näin saamme avun luotettavasti ja nopeasti perille pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kautta.

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Lue lisää katastrofityöstämme »

Sinä voit auttaa hädän keskellä!

Makuualustoja 2 kpl
Pressuja suojan rakentamiseen
Hätäravintoa lapsille
Perheen avustuspaketti

Näin lahjoitat:

• MobilePayllä: numeroon 17550
  • Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA20 (20 €) tai AUTA10 (10 €) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla IBAN FI38 8000 1400 1611 30, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme: tee lahjoitus »

Katastrofityö 2020:

Vuonna 2020 koronaviruksen vaikutukset näkyivät kaikkialla työssämme ja katastrofiavun tarve kasvoi. Lähetysseura antoi katastrofitukea lähes 540 000 euroa 18 hankkeen kautta. Suoraa apua sai yli 100 000 ihmistä. Jos mukaan lasketaan esimerkiksi eri maissa radion kautta koronatietoutta saaneet, apu saavutti arviolta yli 25 miljoonaa ihmistä.

Lahjoitusten turvin olemme voineet tukea ihmisiä katastrofin keskellä.