Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Jaakko Löytyn juhlakiertue esiintyy kirkkopäivillä Kouvolassa 23. toukokuuta

Jaakko Löytty esiintyi juhlakiertueellaan maaliskuussa kahdeksalla paikkakunnalla
Jaakko Löytty esiintyi juhlakiertueellaan maaliskuussa kahdeksalla paikkakunnalla

Muusikko Jaakko Löytty täytti helmikuussa 60 vuotta. Pyöreiden vuosien kunniaksi hän järjestää juhlakiertueen Hyvät sanat – taivaallinen sävel, joka alkoi kahdeksalla konsertilla maaliskuussa. Juhlakiertueen seuraava konsertti pidetään kirkkopäivillä Kouvolassa 23. toukokuuta.

Jaakko Löytty kertoo, että maaliskuun konsertit pyrittiin tekemään hiippakunnittain, ja niillä tavoitettiin enimmäkseen riviseurakuntalaisia.

-Kirkkopäivillä kuunteluvuorossa ovat seurakuntien työntekijät ja valtuutetut. Laulut ovat samoja, mutta yleisö kirkollisesti valistuneempaa, Löytty pohtii.

-Olen iloinen siitä, että lauluni ja konsertin teemat tulevat tutuiksi laajalti kirkossamme. On hienoa saada Kouvolassakin kajauttaa hyvät sanat ja taivaalliset sävelet ilmoille. 

Jaakko Löytty kiittää monista lämpimistä 60-vuotisonnitteluista. Konserttien tuoton hän lahjoittaa Suomen Lähetysseuran vammaistyölle Botswanaan, Etiopiaan ja Nepaliin.

– Tasaus Jumalan maailmassa on konsertin alkuosan teema. Erityisesti haluan kiinnittää huomion kaikista heikoimmassa asemassa oleviin, vammaisiin.

-Suomen Lähetysseura on tehnyt ansiokkaasti työtä heidän parissa eri puolilla maailmaa. Haluan olla tukemassa tätä työtä.

Konsertin loppuosassa teema muuttuu, ja se on omistettu parisuhdelauluille.

-Kaijan kanssa meillä on pitkä taistelusuhde, olemme onnistuneet taistelemaan samalla puolella jo 40 vuotta. Haluan näillä rakkauslauluillani olla tukemassa pariskuntia heidän valitsemallaan pitkänsitkeällä tiellä.

– Mielestäni nämä kaksi teemaa ovat tärkeitä kirkon työssä. Lähimpänä olevista ja kauaksi jääneistä meidän tulee kantaa huolta yhtälailla. Tämä on minun mielestäni kirkon tehtävä.

***

Jaakko Löytyn juhlakiertueen Hyvät sanat – taivaallinen sävel -konsertti pidetään Kouvolan kaupungintalon juhlasalissa 23.5. klo 16.30, osoite Torikatu 10, 45100 Kouvola

 

Liput www.lippupalvelu.fi sekä Lippupalvelun myyntipisteet

Peruslippu on 17,50€ + palvelumaksu

Lapset, opiskelijat, eläkeläiset 14,50€ + palvelumaksu

Lippuja myös ovelta ennen konserttia

Lisätietoja myös Facebook-tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/342702192595356/