Suomen Lähetysseura järjestää Lähetysjuhlat vuosittain touko-kesäkuussa. Lähetysjuhlat ovat suurin kirkon kansainvälisen toiminnan tapahtuma.

Juhlat ovat hyvä tilaisuus kohdata muiden kulttuurien kristittyjä ja pohtia yhdessä heidän kanssaan sitä, mitä merkitystä kristillinen usko tuo elämään ja miten usko vaikuttaa kehityksen ja maailman epäoikeudenmukaisuuden ongelmien ratkaisemiseen.

Lähetysjuhlilla on mahdollisuus tutustua Lähetysseuran ja sen ulkomaisten yhteistyökumppaneiden työhön  eri puolilla maailmaa ja saada ajankohtaista tietoa lähetystyöstä. Lähetysjuhlat järjestetään yhteistyössä paikallisseurakunnan, hiippakunnan ja joka toinen vuosi Kirkkopäivien kanssa.

Lähetysseuran vuosikokous järjestetään vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä.

Tulevat Lähetysjuhlat

• 25.–27.5.2018 Kuopiossa yhdessä Kuopion ev.lut. seurakuntien kanssa; teema Rakasta minua nyt
  • 17.–19.5.2019 Jyväskylässä yhteinen tapahtuma Kirkkopäivien kanssa

Yhteystiedot: