Katastrofirahasto

Apuasi tarvitaan nyt Nepalissa!

Nepal kärsii rankkasateista ja tulvista. Kymmenet tuhannet perheet ovat menettäneet kotinsa, ja tietyillä alueilla 80 prosenttia sadosta on tuhoutunut. Hätäapua tarvitaan nyt.

Lahjoita

Lahjoita Nepalin katastrofiin

Lähetysseura on mukana toimittamassa hätäapua Nepalin rankkasateista ja tulvista kärsiville ihmisille. Tulvissa on kuollut jo yli sata ihmistä, ja kymmeniä on kadoksissa ja loukkaantunut. Perheet ovat menettäneet kotinsa, satonsa ja koko omaisuutensa. Toimitamme katastrofialueille hätäapuna muun muassa ruokaa, väliaikaissuojia, puhdasta vettä sekä hygieniatarpeita. Aineellisen avun lisäksi annamme henkistä tukea katastrofin uhreille.

Vuoden 2015 maanjäristyksestä yhä kärsivä maa tarvitsee nyt apuasi tulvista selviämiseen.  Lahjoita nyt.

Voit lahjoittaa

• Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA10 (10€) tai AUTA5 (5€) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla, FI60 8179 9710 0312 86, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme: valitse alta haluamasi summa

Nepalin tulvat

Viime viikkojen sateet ovat aiheuttaneet normaaliin sadekauteen verrattuna poikkeuksellista tuhoa etenkin etelän tasaisilla maa-alueilla. Noin 80 000 kotia on tuhoutunut kokonaan, ja noin 144 000 taloa on vaurioitunut osittain. Viljelykset ovat osassa maata tuhoutuneet lähes täysin. Tulvien infrastruktuurille ja maataloudelle aiheuttama taloudellinen menetys on arviolta 308 miljoonaa euroa.

Lähetysseura on myöntänyt 70 000 euroa hätäapua Nepalin tulvien uhreille Nepalin ACT Forumin kautta. (15.8.)

5 kysymystä ja vastausta Nepalin tulvatilanteesta. (19.8.)

Helsingin ja Espoon seurakunnat tukevat Nepalin tulvauhreja Suomen Lähetysseuran kautta. (8.9.)

Tulvavesi herätti perheenäidin keskellä yötä. (13.9.)