Ranska

Oman

Muscat, Masqat, Oman

Venäjä

Lähetysseura edistää Venäjällä Inkerin kirkon työntekijöiden koulutusta ja seurakuntien taloudellisen itsenäisyyden kehittämistä. Lähetysseura tukee esimerkiksi Kelton teologista instituuttia, joka kouluttaa pappeja ja muita kirkon työntekijöitä. Tärkeä tuen kohde on myös Keski-Venäjällä sijaitseva Uralin rovastikunta. Rovastikunnan alueella asuu paljon ihmisiä, joilla ei ole kosketusta kristinuskoon.

Lähetysseura tukee Viipurissa sijaitsevaa Lasten turvakoti Dikonia. Dikoni auttaa vaikeissa elämäntilanteissa eläviä lapsia ja heidän perheitään selviytymään kriisien yli. Dikoni järjestää myös peruskoulupaikkoja paperittomille, vailla kansalaisuutta oleville lapsille. Dikoni tukee lasten vanhempia esimerkiksi auttamalla heitä työnhaussa.

Pietarissa toimiva Lähetysseuran kumppani Jokainen-säätiö tukee hoitolaitoksessa elävien ja saattohoidossa olevien vammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä elämää ennen ja jälkeen lapsen kuoleman. Säätiön tarjoama tuki on Venäjällä ainutlaatuista. Henkisen ja materiaalisen tuen ohella säätiö pyrkii vaikuttamaan myös Venäjän lainsäädäntöön vammaisten ja saattohoidossa olevien lasten sekä heidän perheidensä aseman parantamiseksi.

Tahdotko auttaa? Tule kummiksi

Kuvia työstämme Venäjällä

Lapset askartelevat pöydän ääressä lastenkoti Dikonissa
Hymyilevä nainen hyväilee poskellaan pientä lasta, joka makaa vuoteessa letku nenässään.
Kazanin sininen puukirkko auringonpaisteessa
Neljä vastavalmistunutta kirkon työntekijää poseeraa todistuksineen.
Suuri joukko iloisia nuoria ryhmäkuvassa kirkon kesäleirillä.
Naurava pappi ja iloinen nuori tyttö, joka levittää käsiään halatakseen nuorempaa poikaa.
Eri-ikäisiä ihmisiä laulamassa virsiä kodinomaisessa tilassa.
Vanhuksia istumassa vanhainkodissa.