Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Retki Lähetysjuhlille ja kirkkopäiville Ouluun 20.-22.5.

Koska?

Lähetysjuhlia ja Kirkkopäiviä vietetään 20.-22.5. Oulussa. Tule tutustumaan Ouluun ja osallistumaan monipuoliseen ja runsaaseen nuorten ohjelmaan! Yövymme leirikeskus Loistossa, josta siirrymme yhteisillä bussikyydeillä Oulun keskustaan ohjelmapaikoille.

Kenelle?

Retki on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille ja nuorille aikuisille, joita Lähetysseuran työn teemat kiinnostavat. Olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut toimintaamme!

Ohjelma

Lähetysjuhlilla on paljon ohjelmaa nuorille ja nuorille aikuisille! Perjantai-iltana klo 21-23 osallistumme suureen Sovintojuhlaan, jossa esiintyy KLS sekä Andreas Tolonen valokuvakilpailun raadissa. Lauantaina on ohjelmassa dialogikeskustelu,  Park7 keikka sekä mielenkiintoista kanavaohjelmaa. Hengen ravintoa tarjoaa oululaisten nuorten toteuttama Afrikkalainen gospelmessu ja nuorten jatkoilla on tarjolla ruokaa, musisointia ja muuta mukavaa ohjelmaa. Sunnuntaina aamupalan jälkeen klo 10.30 siirrymme Oulun keskustaan, josta on helppo lähteä kotia kohti.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Pääset ilmoittautumaan retkelle 18.4.-8.5. Retken hinta on 60 e. joka pitää sisällään majoituksen, aamupalat leirikeskuksessa sekä kuljetukset leirikeskuksesta tapahtumapaikalle ja takaisin. Kyydit Ouluun ja takaisin Oulusta kotiin hoidetaan omakustanteisesti. Nuori kustantaa itse myös päivän aikana tapahtuvat ruokailut Oulussa, mutta nuorten ohjelma pitää sisällään esim. iltapalatarjoiluja. Nuorilla on yhteisen ohjelman lisäksi mahdollisuus viettää vapaa-aikaa kaupungilla.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ