Tule kummiksi

Sinä voit muuttaa lapsen elämän

Miljoonat lapset elävät olosuhteissa, joissa heillä ei ole mahdollisuutta koulunkäyntiin.

Suomen Lähetysseuran kummina olet parantamassa lasten elämää. Sinun avullasi kummilapsi saa mahdollisuuden koulutukseen ja turvalliseen lapsuuteen. Säännöllisellä tuella saamme aikaan pysyviä muutoksia.

Kummina saat kaksi kertaa vuodessa lasten kuulumisia ja voit seurata kummityön edistymistä. Alueella toimiva kummiyhdyshenkilömme varmistaa, että apusi menee perille. Hänen kauttaan saat tietoa suoraan paikan päältä. Tule mukaan!

Tutustu maahan, johon kipeimmin kaipaamme kummeja nyt:

Tansania

Tansaniassa monet albiinolapset kokevat syrjintää, vainoa ja hengenvaaraa ihonvärinsä vuoksi.

Kummina annat albiinolapsille mahdollisuuden käydä koulua ja elää turvassa. Yhdessä paikallisen kirkon kanssa jaamme oikeaa tietoa albinismista ja tuemme nuorten opiskelua.

Mitä on olla kummi?

Kaksi päivää

Pieni tarina suuresta toivosta.

Miksi ryhtyä kummiksi?

Miksi rahani menevät ryhmälle, eivätkä yksilölle?

On eettisesti kestävämpää ja yhteistyökumppaniemme toiveiden mukaista, että lasta ei sidota tietyn kummin tukeen. Koulunkäynnin päättyessä tai oppilaan muuttaessa tuki ei keskeydy, vaan se voidaan joustavasti ohjata uusille kummilapsille.

Mitä tuloksia saadaan aikaan?

Joka vuosi yli 5 000 lasta eri puolilla maailmaa pääsee kouluun Lähetysseuran kummien tuella. Vuosittain noin 400 nuorta valmistuu lukiosta tai ammattikoulusta.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?