Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Tansania 360 -virtuaalipeli

Millaista on maaseudulla asuvan tansanialaisen perheen elämä? Enää ei tarvitse matkustaa tuhansia kilometrejä tutustuakseen kaukaiseen maahan ja sen ihmisiin.

Tansania 360 -pelissä pääsee tapaamaan tansanialaista yhdeksänhenkistä perhettä. Peli yhdistelee 360-kuvia ja -videoita sekä interaktiivisia tehtäviä.

Pelin tavoitteena on syventää ymmärrystä kehittyvissä maissa elävien ihmisten elämästä, haasteista ja niiden ratkaisemisesta.

Peliä voi käyttää verkkoselaimessa tietokoneella tai puhelimella. Se toimii parhaiten Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla. Pelata voi myös VR-lasien selaimella.

Pelin on toteuttanut Lähetysseuran kanssa yhteistyössä suomalainen opetusteknologian yritys 3DBear. Pelin tekoa on tuettu Suomen kehitysyhteistyövaroin.

Suomenkielistä peliä pääsee pelaamaan: https://wvr.li/5s8mg1 tai VR-lasien selaimella osoitteessa https://wvr.li lisäämällä koodi 140-9891

Peli löytyy myös ruotsiksi: https://wvr.li/zj6p31 ja VR-lasien selaimella osoitteessa https://wvr.li lisäämällä koodi 582-9391