Skip to main content Skip to footer

Lähetysseura työnantajana

Teemme pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Työtämme ohjaavat arvomme: lähimmäisenrakkaus, vastuullisuus, oikeudenmukaisuus ja kumppanuus.

Etsimme ammatillisesti päteviä ja arvomme omikseen tuntevia henkilöitä Suomen Lähetysseuran ja yhteistyökumppaniemme osoittamiin tehtäviin.

Töihin Suomen Lähetysseuraan? Lue hakuvinkit!

1. Tutustu tavoitteisiimme:
    Suomen Lähetysseura on asiantuntijaorganisaatio, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö. Toivon tiekartasta löydät strategiamme painopisteet.
  2. Tutustu siihen, mitä me teemme:
    Jokainen rooli työyhteisössämme on tärkeä ja vie kohti yhteistä päämäärää. Teemme merkityksellistä työtä ulkomailla ja kotimaassa. Työhömme voit tutustua tarkemmin näillä verkkosivuilla.
  3. Lähetä kohdennettu hakemus:
    Haluamme tutustua sinuun persoonana ja asiantuntijana. Arvostamme työssä ja vapaa-ajalla kerättyä kokemusta. Kerro meille avainosaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Työpaikkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake.

Riitta Lehtola
rekrytointikoordinaattori
etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi

Avoimet työpaikat

Suomalainen lähetystyöntekijä opettaa nuorta palestiinalaispoikaa soittamaan pianoa.

Täältä näet, minkälaisiin tehtäviin haemme työntekijöitä juuri nyt.

Töihin ulkomaille

Etsimme ammattitaitoisia ja arvomme omikseen tuntevia henkilöitä Suomen Lähetysseuran ja yhteistyökumppanien osoittamiin tehtäviin

Usein kysytyt kysymykset

Noin 2000 maasailasta käy kirkon äidinkielistä esikoulua Morogoron alueella Tansaniassa. Suomen Lähetysseuran työntekijä