Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Toivoa ilmassa – learning cafe -työskentely avaa näkökulmia kokonaisvaltaiseen lähetystyöhön ja erityisesti siihen, mitä se tarkoittaa il­mastonmuutokseen liittyvien kysymysten osalta. Osallistujat pääsevät toiminnallisesti pohtimaan omia valintoja ilmastonmuutokseen liittyen. Neljässä eri pöydässä keskustellaan kristillisistä arvoista sekä ilmastotyöstä Suomessa, Nepalissa ja Tansaniassa.

Työskentelyn sisältö

Learning café eli oppimiskahvila on nuorisotyöhön ja nuorille aikuisille suunnattu toiminnallinen työskentelytapa, jonka tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman monia näkökulmia käsiteltävään aiheeseen. Työskentely sopii myös kouluun.

Menetelmä perustuu ryhmissä keskusteluun ja soveltuu tiedon jakamiseen, ajatusten vaihtoon ja ideointiin sekä ratkaisujen etsimiseen. Työskentelyn kesto on noin 1,5h, mutta ohjaajan on helppo itse käyttää sitä myös soveltuvin osin tai laajentaa työskentelyä.

Aikataulu ja hinta

Tilauksia toimitetaan kootusti parin kuukauden välein. Tarvittaessa yhteydenotot Miina Kurjenmiekalle (etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi)

Materiaali sisältää kestävälle pahville painetut Learning cafe -pöydät (4kpl) sekä ohjaajalle tarkoitetut ohjeet ja tiiviin tietopaketin työskentelyn tueksi. Materiaali on nelivärinen.

Materiaali maksaa 20€. Hinta sisältää postituskulut.

Tilaa Toivoa ilmassa -materiaali

  • Yhteyshenkilön tiedot

  • Tilaustiedot