Seurakunnille

Tasauksen viesti heikommassa asemassa olevien puolustamisesta näkyy katukuvassa erilaisten tempausten, tapahtumien ja lipaskeräysten muodossa. Seurakunnissa Tasaus-aiheiset hartaudet ja jumalanpalvelukset tuovat oikeudenmukaisemman maailman rakentamisen osaksi hengellistä elämää.

Sinä ja seurakuntasi voitte osallistua Tasaukseen juuri teille sopivalla tavalla.
Tervetuloa mukaan!

Tilaa keräyslippaat ja -liivit Lähetysseurasta hyvissä ajoin.
Monessa seurakunnassa on jo valmiiksi Lähetysseuran lippaita. Tarkista tällöin, että niissä on voimassa olevat keräyslupatarrat. Lippaita ja liivejä ei tarvitse palauttaa keräyksen jälkeen Lähetysseuraan, vaan niitä voidaan pitää seurakunnassa ympäri vuoden.

Kiitos, että olette mukana Tasaamassa!

Tilaa materiaaleja

Meiltä voit tilata Tasaus-esitteitä, -julisteita, keräysliivejä, ilmapalloja, keräyslippaita ja niihin keräyslupatarroja.
Tilaa materiaaleja »

Ladattava materiaali

Tulossa lisää ladattavaa materiaalia mm. kuvia, järjestäjän opas ja materiaalia Tasaus-jumalanpalvelukseen!
Lataa materiaaleja »

Ota meihin yhteyttä