Seurakunnille

Osallistumalla Tasaukseen sinä ja seurakuntasi voitte auttaa yhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutokseen ja hillitsemään sen vaikutuksia. Osallistumistapoja on monia; muun muassa lipaskeräys, Tasaus-kahvila, myyjäiset ja kolehti. Seurakuntasi voi osallistua Tasaukseen juuri teille sopivalla tavalla! Lisää vinkkejä löytyy järjestäjän oppaasta, joka löytyy ladattavista materiaaleista. Tervetuloa mukaan!

Tilaa keräyslippaat ja -liivit Lähetysseurasta hyvissä ajoin.

Jos seurakunnassanne on jo valmiiksi Lähetysseuran lippaita, voitte käyttää niitä Tasaus-keräyksessä, kunhan niissä on voimassa olevat keräyslupatarrat. Lippaita ja liivejä ei tarvitse palauttaa keräyksen jälkeen, vaan niitä voidaan pitää seurakunnassa ympäri vuoden.

Toivoa ilmassa – learning cafe -työskentelyyn voit tilata materiaalit täältä »

Kiitos, että olette mukana Tasaamassa!

Tilaa materiaaleja

Meiltä voit tilata Tasaus-esitteitä, -julisteita, keräysliivejä, keräyslippaita ja niihin keräyslupatarroja.
Tilaa materiaaleja »

Ladattava materiaali

Tulossa lisää ladattavaa materiaalia mm. kuvia, järjestäjän opas ja materiaalia Tasaus-jumalanpalvelukseen!
Lataa materiaaleja »

Ota meihin yhteyttä