Seurakunnille

Osallistumalla Tasaukseen sinä ja seurakuntasi voitte auttaa yhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutokseen ja hillitsemään sen vaikutuksia. Osallistumistapoja on monia; muun muassa lipaskeräys, Tasaus-kahvila, myyjäiset ja kolehti. Seurakuntasi voi osallistua Tasaukseen juuri teille sopivalla tavalla! Lisää vinkkejä löytyy järjestäjän oppaasta, joka löytyy ladattavista materiaaleista. Tervetuloa mukaan!

Tilaa keräyslippaat ja -liivit Lähetysseurasta hyvissä ajoin.

Jos seurakunnassanne on jo valmiiksi Lähetysseuran lippaita, voitte käyttää niitä Tasaus-keräyksessä, kunhan niissä on voimassa olevat keräyslupatarrat. Lippaita ja liivejä ei tarvitse palauttaa keräyksen jälkeen, vaan niitä voidaan pitää seurakunnassa ympäri vuoden.

Kiitos, että olette mukana Tasaamassa!

Tilaa materiaaleja

Meiltä voit tilata Tasaus-esitteitä, -julisteita, keräysliivejä, ilmapalloja, keräyslippaita ja niihin keräyslupatarroja.
Tilaa materiaaleja »

Ladattava materiaali

Tulossa lisää ladattavaa materiaalia mm. kuvia, järjestäjän opas ja materiaalia Tasaus-jumalanpalvelukseen!
Lataa materiaaleja »

Ota meihin yhteyttä