Kolehtikeräys

Kolehdin sijaan voit lahjoittaa Suomen Lähetysseuran kolehtikeräyksiin, joilla tuetaan kolehteihin suunniteltuja kohteita.

kolehti

Pääsiäispäivän 4.4.2021 kolehti:

Jeesuksen pelastustyö kuuluu kaikille – kolehti haavoittuvassa asemassa olevien nuorten ja lasten hyväksi tehtävään työhön

MobilePay

Voit lahjoittaa haluamasi summan MobilePayllä numeroon 63500.

Tekstiviestilahjoitus

Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 numeroon 16155. Yksi viesti maksaa 10 €, ja se veloitetaan puhelinlaskultas

Suosituskolehdit 2021

Pidetään huolta yhteisestä maapallostamme – kolehti ilmastotyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.
Tee lahjoitus

Olemme kaikki tasa-arvoisia – kolehti sukupuolten välisen oikeudenmukaisuuden eteen tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.
Tee lahjoitus

Jumalan edessä saman arvoisia – kolehti vammaistyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.
Tee lahjoitus

Teot kertovat Jumalan rakkaudesta – kolehti diakoniatyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa.

Keitä me olemme?
Tutustu työmme tuloksiin