Kolehtikeräys

Kolehdin sijaan voit lahjoittaa yhteen Suomen Lähetysseuran kolehtikeräyksistä, joilla tuetaan kolehteihin suunniteltuja kohteita.

Osallistu ja voit tukea esimerkiksi perhe- ja diakoniatyötä,  lasten oikeuksia ja hyvinvointia, vammaisten elämänlaadun parantamista tai nuorten koulutusta.

Tee lahjoitus verkossa

kolehti

Tue Lähetysseuran työtä

Verkkolahjoitus

Tee kolehtilahjoitus verkkosivuillamme. Voit valita yhden seuraavista lahjoituskohteista:

Rakkaudesta lähimmäiseen – Kolehti diakonia- ja perhetyöhön.

Oikeus lapsuuteen – Kolehti lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolustamiseksi

Osaksi yhteisöä – Kolehti vammaisten oikeuksien ja elämänlaadun parantamiseen

Opin tielle – Kolehti nuorten perus- ja ammattikoulutukseen

MobilePay

Voit lahjoittaa haluamasi summan MobilePayllä numeroon 63500.

Tekstiviestilahjoitus

Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 numeroon 16155. Yksi viesti maksaa 10 €, ja se veloitetaan puhelinlaskultasi.

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa.

Keitä me olemme?
Tutustu työmme tuloksiin