Kolehtikeräys

Kolehdin sijaan voit lahjoittaa Suomen Lähetysseuran kolehtikeräyksiin, joilla tuetaan kolehteihin suunniteltuja kohteita.

Kolehtikeräys:

Koulutus on on avain oman elämän hallintaan: Kolehtikeräys nuorten perus- ja ammattikoulutukseen  Tee lahjoitus »

MobilePay

Voit lahjoittaa haluamasi summan kolehtikeräyksiin MobilePayllä numeroon 63500. Halutessasi voit ilmoittaa seurakuntasi nimen MobilePayn viestikentässä.

Tekstiviestilahjoitus

Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 numeroon 16155. Yksi viesti maksaa 10 €, ja se veloitetaan puhelinlaskultasi.

Suosituskolehdit 2022

Kolehtikeräys diakoniatyöhön

Kolehtikeräys sovinnon ja rauhantyöhön

Kolehtikeräys vammaistyöhön
Tee lahjoitus »

Kolehtikeräys sukupuolten välisen oikeudenmukaisuuden eteen tehtävään työhön

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa.

Keitä me olemme?
Tutustu työmme tuloksiin