Toivoa ilmassa -vapaaehtoisprojektiin haetaan eri alojen osaajia, innokkaita maailmanmuuttajia ja idearikkaita nuoria vaikuttajia.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan mukaan projektiin. Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 6.3. klo 17–20 Suomen Lähetysseuran toimistolla (Maistraatinportti 2a, 3krs.). Tapaamisissa on tarjolla pientä purtavaa. Matkakuluja ei korvata.

Lisätietoja:
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Inka Laisi
inka.laisi@suomenlahetysseura.fi
0405422097.

• Tarjoilut ovat vegaanisia.
  • Ensimmäisellä kerralla tutustumme toisiimme, mutta taustoja kartoittamalla on mahdollista suunnitella työpajojen ja luentojen sisältöä paremmin.
  • Lomakkeen tietoja käytetään vain vapaaehtoistyön projektiin liittyen, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Vapaaehtoisen yhteystiedot voidaan siirtää Suomen Lähetysseuran asiakasrekisteriin hänen näin halutessaan. Lue lisää tietosuojaselosteesta