Ystävärengas

Tue lähetystyötä

Ystävärenkaan kuukausilahjoitus mahdollistaa työmme ympäri maailman. Tervetuloa mukaan!

Lähetysseuran palveluksessa on yli sata ammattilaista ulkomaantyössä. Ulkomaantyöntekijät toimivat yliopistojen ja raamattukoulujen opettajina, raamatunkäännöstyössä sekä seurakuntatyössä ja kristillisen kasvatuksen parissa. Kyläyhteisöjen kehitystehtävät sekä vammaisten ja syrjittyjen oikeuksien puolustaminen ovat ulkomaantyöntekijän arkea.

Millainen on aamuhetki Tansaniassa, entä millaista on arki maanjäristyksestä toipuvassa Nepalissa ja onko kouluarki erilaista Bostwanassa. Ystävärenkaan jäsenenä seuraat valitsemasi ulkomaantyöntekijän arkea. Lahjoituksesi ja rukouksesi tekevät pitkäjänteisen työmme mahdolliseksi! Liity nyt.