Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Arvonta on päättynyt!

Kesän kunniaksi Suomen Lähetysseura ja Biolan arpoivat kaksi pikakompostoria (arvo n. 480 €). Samalla halusimme muistuttaa ympäristönsuojelun tärkeydestä.

Kiitos kaikille osallistuneille!

Pikakompostorin voittivat Petteri Pennalasta ja Jenny Kristiinankaupungista. Vaikka kesäkisa on ohi, jatkuu taistelumme ilmastonmuutoksen vaikutuksia vastaan.

Lue lisää ilmastotyöstämme tästä»

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa.
www.suomenlahetysseura.fi

Kilpailun osallistumisaika on 1.-31.7.2018. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta. Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken 1.8.2018.  Arvomme kaksi Biolan Pikakompostoria. Yhden palkinnon arvo on n. 480 €. Kiitämme Biolania arvonnan palkinnoista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Suomen Lähetysseuran ja Biolanin henkilökunta perheineen eivät voi osallistua arvontoihin. Suomen Lähetysseura pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää Suomen Lähetysseuran suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää omien yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä Suomen Lähetysseuran sähköpostiin: kampanjat@suomenlahetysseura.fi.