Uudenvuoden leiri 30.12.2018–1.1.2019

Uusivuosi tulee yllättävän pian ja on aika tehdä suunnitelmia sen osalta. Huikein tapa viettää uuttavuotta on parhaassa paikassa ja iloisessa seurassa. Leirillä leikitään, saunotaan, pelataan, lauletaan, soitetaan, rukoillaan, syödään, opitaan monia isosen taitoja, sekä saamme oppia tuntemaan Jumalaa ja muita ihmisiä paremmin. Tästä tulee jotain niin mieletöntä, ettei tätä leiriä kannata jättää väliin!

Missä ja monelta?

Leiri pidetään kurssikeskus Päiväkummussa Orivedellä pe 30.12. – su 1.1. Paikalle saa tulla perjantaina klo 13 alkaen. Ruokaa on tarjolla vasta klo 17.00, joten muista syödä lounas ennen leirille tuloa. Leiri päättyy sunnuntaina 1.1. klo 13.45

Mitä maksaa?

Leirin hinta on 68€, ja yhteiskyydit 6€/suunta. Varaa mukaan tasaraha. Visa Electron käy myös. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruuan ja hyvän seuran.

Leirimaksusta peritään 50% (33€ + laskutuslisä), jos perut leirisi myöhemmin kuin keskiviikkona 18.12., paitsi jos sairastut.

Miten Päiväkumpuun pääsee?

Päiväkumpuun pääsee parhaiten bussilla tai junalla. Bussilla saapuvat voivat ostaa lipun Eräslahti-nimiselle pikavuoropysäkille, joka on Tampere-Jyväskylä-välillä.

Junalla saapuvat matkustavat Orivedelle (ei Orivesi keskusta, vaan pelkkä Orivesi!). Orivedelle kannattaa saapua junalla, joka on asemalla noin puoli yhdeltä. Paluulippu kannattaa ostaa puoli kolmen aikoihin tai sen jälkeen lähtevään junaan.

Junalla saapuvien on varattava ilmoittautumisen yhteydessä yhteiskyyti hintaan 6 €/suunta. Yhteiskyyti lähtee asemalta perjantaina n. kello 12.30 ja on perillä asemalla sunnuntaina n. klo 14.20.

Majoitus

Kaikille leirille tuleville löytyy yösija eli patja, peitto ja tyyny. Sänkyä sen sijaan ei ihan jokaiselle riitä, sillä haluamme kutsua kaikki mukaan yhtä aikaa. Ei huolta – kaikki patjat ovat samanlaisia. Majoitustoiveet yms. otetaan huomioon. Muista, että makuupussinkin kanssa tarvitset aluslakanan ja tyynyliinan.

Petivaatteiden vuokrahinta on 12 €/setti.

Ohjelma

Ohjelmassa on sitä samaa kuin jokaisella leirillä: yhdessäoloa, ulkoilua, Riihiksiä, Raamattua ja opetuksia, keskusteluja, messu, iltaohjelmaa ja muuta kivaa. Leirillä on mukana isosia ja työntekijöitä jokaiselta leiriltä. Olemme myös ulkona, joten varaa mukaan vaatteet, joilla voit hengata sisällä ja ulkona.

Mitä mukaan?

• Raamattu ja muistiinpanovälineet
    Henkilötietolomake oikein täytettynä (muista huoltajan allekirjoitus!! Tätä ei sovi unohtaa)
    • Vaatetta joka säälle: päivällä on lämmin ja illalla viileää; Riihiksessä villasukat saattavat olla hyvä pukine
    • Henkilökohtainen hygienia- ja lääkevarustus
    • Aluslakana, tyynyliina JA pussilakana tai makuupussi
    • Pyyhe ja uikkari
    • Hieman rahaa (jos haluat): puoti on auki ja kolehtikin kannetaan, ja limua saa vain limsa-automaateista kolikoilla.

Kysyttävää?

Leiriä johtaa pastori Jaakko ”Jagr” Niiles

Jaakko ”Jagr” Niiles

Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija