Esimerkkejä työmme tuloksista:

Lua-kansan seurakunta kasvaa. Pohjois-Thaimaan vuoristossa syntyi ensimmäinen lua-kansan seurakunta kahdeksan vuotta sitten. Lähetysseura on tukenut seurakunnan kasvua, ja nyt seurakuntia on neljä ja kristittyjä on jo yli 1200.

Vuonna 2016 Tansanian Shinyangan alueella 269 ihmistä otti kasteen. Tansaniassa on kasvava luterilainen kirkko. Shinyangan hiippakunnassa Lähetysseura tukee työtä, jossa ihmisille kerrotaan kristinuskosta kotikäyntityönä, kaikille avoimina opetustilaisuuksina ja esittämällä kristillisiä elokuvia ihmisten omalla kielellä Sinema Leo -elokuva-auton kautta.

Työntekijäpulasta kärsivässä Botswanan kirkossa koulutettiin tehtävään 36 uutta vapaaehtoista työntekijää. Botswanan kirkko on laajalla alueella toimiva pieni kirkko. Lähetysseuran tuella aloitettiin vuonna 2015 viikonloppukoulutukset, joiden aikana vapaaehtoisille annettiin työkaluja hyvän sanoman eteenpäin viemiseen. Vuonna 2016 piispa siunasi tehtävään 36 uutta vapaaehtoista.