Esimerkkejä työmme tuloksista:

Syrjityt dalitit saivat tietoa omista oikeuksistaan. Etelä-Nepalin dalit-yhteisöissä toteutettava työmme tavoittaa 12 000 ihmistä kolmen piirikunnan alueella. Dalitit saavat koulutusta esimerkiksi heidän oikeudestaan kansalaisuustodistukseen ja ilmaiseen peruskoulutukseen. 193 henkilöä sai koulutuksen vihannesviljelyyn vuonna 2016. Lisäksi tuettiin 81 dalit-lapsen lukutaitokursseja, jotta lapset pääsisivät valtion kouluun.

Etiopiassa kuurojen oppimismahdollisuudet ovat parantuneet. Vuosina 2008 –2016 yhteensä 466 koulua 253 kunnassa on saanut Lähetysseuran työn kautta tukea kuurojen opettamisessa ja opetusmateriaaleja. 7 913 kuuroa tai huonokuuloista on tämän ansiosta voinut käydä koulua. Työmme ansiosta väestön tietoisuus kuuroudesta on lisääntynyt, asenteet kuuroja kohtaan ovat muuttuneet aiempaa positiivisemmiksi ja kuurojen oppimismahdollisuudet ovat parantuneet.

Bolivian alkuperäiskansat saivat puhdasta vettä ja parempaa ravintoa. Andien ylängön aymara- ja quechua-alkuperäiskansojen kyliin saatiin Lähetysseuran tuella neljän vuoden aikana puhdas vesi ja sanitaatio  4 000 asukkaalle. Perustettujen kasvihuoneiden kautta 5 000 ihmistä sai monipuolisempaa ravintoa.