Ranska

Oman

Muscat, Masqat, Oman

Singapore

Lähetysseura tekee Singaporessa työtä thaisiirtotyöläisten ja maahanmuuttajien parissa. Yksinäisyys, kielitaidottomuus, alkoholismi ja prostituutio ovat yleisiä ongelmia siirtotyöläisten keskuudessa.

Siirtolaistyön ytimessä on thaimaalaisten suosimassa Golden Mile -ostoskeskuksessa toimiva Thai Good News Center. Keskus on yksi Singaporen luterilaisen kirkon kuudesta seurakunnasta. Siellä järjestetään muun muassa perheseminaareja, englannin ja kiinan kielten kursseja sekä tietokoneopetusta. Viikoittain järjestetään myös jumalanpalvelus ja raamattuopetusta. Thaimaalaisen ja singaporelaisen kalenterin mukaisina juhlapäivinä järjestetään juhlia, retkiä ja konsertteja.

Thai Good News Centerissä yhteiskunnallisesti heikossa asemassa olevat siirtotyöläiset saavat arvostusta ja tulevat kohdatuiksi omalla kielellään. Keskus tarjoaa tasapainoa ja toivoa monista ongelmista kärsiville maahanmuuttajille rukouksen, sielunhoidon ja diakonian keinoin. Keskuksessa koulutetaan myös seurakuntatyöstä kiinnostuneita maallikoita. Thaimaahan palaavat siirtotyöläiset ohjataan Thaimaan luterilaisen kirkon seurakuntiin.

Tahdotko auttaa? Ryhdy kuukausilahjoittajaksi