Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Ranska

Frankrike

Venäjä

Ryssland

Tansania

Tanzania

Zimbabwe

Zimbabwe

Bolivia

Bolivia

Kolumbia

Colombia

Viro

Estland

Senegal

Senegal

Namibia

Namibia

Mauritania

Mauretanien

Etiopia

Ethiopia

Etelä-Afrikka

Sydafrika

Israel

Israel

Kambodža

Kambodža

Kiina

Kina

Laos

Laos

Nepal

Nepal

Pakistan

Pakistan

Palestiina

Jordan, Palestina

Taiwan

Taiwan

Thaimaa

Thaimaa

Angola

Angola

Botswana

Botswana

Venezuela

Venezuela

Papua-Uusi-Guinea

Papua New Guinea

Syyria

syyria

Myanmar

Myanmar (Burma)

Oman

Muscat, Masqat, Oman

Singapore

Lähetysseura tekee Singaporessa työtä thaisiirtotyöläisten ja maahanmuuttajien parissa. Yksinäisyys, kielitaidottomuus, alkoholismi ja prostituutio ovat yleisiä ongelmia siirtotyöläisten keskuudessa.

Siirtolaistyön ytimessä on thaimaalaisten suosimassa Golden Mile -ostoskeskuksessa toimiva Thai Good News Center. Keskus on yksi Singaporen luterilaisen kirkon kuudesta seurakunnasta. Siellä järjestetään muun muassa perheseminaareja, englannin ja kiinan kielten kursseja sekä tietokoneopetusta. Viikoittain järjestetään myös jumalanpalvelus ja raamattuopetusta. Thaimaalaisen ja singaporelaisen kalenterin mukaisina juhlapäivinä järjestetään juhlia, retkiä ja konsertteja.

Thai Good News Centerissä yhteiskunnallisesti heikossa asemassa olevat siirtotyöläiset saavat arvostusta ja tulevat kohdatuiksi omalla kielellään. Keskus tarjoaa tasapainoa ja toivoa monista ongelmista kärsiville maahanmuuttajille rukouksen, sielunhoidon ja diakonian keinoin. Keskuksessa koulutetaan myös seurakuntatyöstä kiinnostuneita maallikoita. Thaimaahan palaavat siirtotyöläiset ohjataan Thaimaan luterilaisen kirkon seurakuntiin.

Tahdotko auttaa? Ryhdy kuukausilahjoittajaksi