Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Lähetysseuran asiantuntijat tukevat seurakuntia työn kehittämisessä. Autamme löytämään ajanmukaisia ja mielekkäitä tapoja liittää lähetystyö jumalanpalveluselämään, kristilliseen kasvatukseen, rippikouluun ja aikuisten seurakuntaelämään. Tutustu asiantuntijoihimme ja kutsu heitä tapahtumiin tai kouluttamaan.

Lähetä vierailupyynnöt osoitteeseen vierailupyynto(at)suomenlahetysseura.fi

Yhteisöpedagogi (AMK), kirkon lapsityönohjaaja Pirjo Lehtonen-Inkinen on johtavana kasvatuksen asiantuntija. Hän kouluttaa, tuottaa materiaalia ja järjestää tapahtumia.

Oletko miettinyt työssäsi miten lapsia tuetaan monikulttuurisuuteen ja moninaisuuteen kasvamisessa seurakunnassasi? Kutsu Pirjo kouluttamaan varhaiskasvatuksen ja varhaisnuorisotyön globaalikasvatukseen liittyvissä asioissa.

Entä monikulttuurisuuden pohdinta aikuisten kanssa? Tilaa MOD-koulutus.


FM, aineenopettaja ja opinto-ohjaaja Annamari Tuomela on koulu- ja oppilaitostyön koordinaattori. Hän suunnittelee ja koordinoi Lähetysseuran kouluihin sekä oppilaitoksiin suuntautuvaa uskonto- ja globaalikasvatusta. Annamari tekee myös materiaaleja ja koulutuksia opettajille ja seurakuntien kasvattajille.

Annamarin kautta voi tilata seurakuntaan suositut kouluyhteistyön materiaalit: lasten lähetysnäyttely ”Ilo sulle ja mulle” sekä nuorille suunnattu lähetyspeli ”Yhdessä maailmassa”.