Lukukausimaksu

Lukukausimaksu maksetaan eräpäivään mennessä syys- ja kevätlukukauden alussa. Ilmoittautumisohjeet annetaan oppilaille toisella tunnilla, laskut tulevat sähköpostilla. Huolehdi, että meillä on voimassa oleva sähköpostiosoitteesi. Tunnit maksetaan aina lukukaudeksi kerrallaan. Ilmoittautumalla tunneille sitoudut koko lukukaudeksi.

Peruutus kevätkaudesta tulee tehdä kirjallisena xarisfinland@gmail.com -sähköpostiosoitteeseen 12.12 mennessä. Peruutusta ei voi tehdä suullisesti, eikä tunnilta poisjäänti ole peruutus.

Maksamattomista maksuista lähtee muistutuslasku, johon lisätään laskutuslisä 5 e. Jos laskua ei makseta muistutuksesta huolimatta, lasku lähtee perintään.

Mikäli oppilaalla on edelliseltä kaudelta maksamattomia lukukausimaksuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle ennen kuin maksut on maksettu.

Ilmoittautumis- ja peruutussäännöt

Oppilaat voivat lukukauden alussa kokeilla tunneilla yhden kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen toisella kerralla sitoutuvat loppukaudeksi täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake. Ohjeet ilmoittautumislomakkeeseen saadaan oppitunnilla.

Syksyllä tunneille ilmoittautuneet jatkavat automaattisesti kevätlukukaudelle, mutta osallistumisen kevätlukukaudelle voi perua syyslukukauden loppuun mennessä. Peruutus tulee tehdä kirjallisena xarisfinland@gmail.com -sähköpostiosoitteeseen. Peruutusta ei voi tehdä suullisesti, eikä tunnilta poisjäänti ole peruutus. Tunneille voi liittyä mukaan myös kevätkaudeksi. Kevätkauden ilmoittautuminen on voimassa kevätkauden loppuun.

Jos oppilas on estynyt osallistumasta tunneille pidemmällä aikavälillä (yli kuukauden poissaolot) sairauden vuoksi, on mahdollista hakea hyvitystä lukukausimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Mahdollinen hyvitys otetaan kuitenkin ensisijaisesti huomioon seuraavan lukukauden osallistumismaksuissa.

Huom!

Harjoittelijat sitoutuvat ryhmään koko lukuvuodeksi, syys- ja kevätkaudeksi. Harjoittelija voi myös automaattisesti jatkaa seuraavana vuonna ilman uutta pääsykoetta. Jos osallistuminen kauden aikana on ollut vähäistä, voivat opettajat kuitenkin harkita jäsenyyden jatkumista ja antaa näin paikka toiselle hakijalle.

Poissaolojen korvaaminen

Satunnaisia poissaoloja on mahdollista korvata osallistumalla toisen ryhmän tunnille. Oppilaan tulee korvaustunnille saapuessaan ilmoittaa opettajalle, minkä tunnin poissaolon hän korvaa.

KORONA

Mahdollisessa tilanteessa, jossa koronaepidemian vuoksi tanssikoulujen lähiopetus joudutaan keskeyttämään, lukuvuosi keskeytetään määräajaksi. Keskeytynyt lukukausi käynnistetään uudelleen ja jo maksetusta lukukaudesta pitämättä jääneet tunnit pidetään heti, kun lähiopetus on jälleen sallittua. Syyslukukaudella opetuskertoja on 13.

Vakuutus

Suositellaan, että oppilaalla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus.

Xaris Finland pidättää oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin.