8.8.2019 klo 10–17 Meilahden kirkon srk-salissa (Pihlajatie 16, 00270 Helsinki).

Suomen Lähetysseura on tuottanut taidetta seurakuntiin jo yli 50 vuotta. Maailma ja elämä ympärillämme on muuttunut. Siksi tahdomme saada uusia visioita sekä kuulla taiteilijoita ja seurakunnan työntekijöitä.

Ohjelmassa mm. luovaa toimintaa sekä asiaa ja keskustelua luovuuden ja taiteen teologiasta.

Päivän vieraana Dr. Jim Mills Creative Arts Europesta.

Inspiraatiopäivän ohjelma:

klo 10.00 Coffee & mingling
klo 10.30 Session 1
klo 12.00 Lunch (soup)
klo 13.00 Session 2
klo 14.30 Coffee
klo 15.00 Session 3 Summing up
klo 17.00 The End

Dr. Jim Mills on tehnyt väitöstyönsä aiheesta: ”Where are the artists? – Sense of destiny to serve God in the cultural arena”. Taiteilija-pastori Jim Mills on ollut taidelähetystyössä Euroopassa yli 30 vuotta vaimonsa Annen kanssa. Suomessa he vierailevat vuosittain rohkaisemassa taiteilijoita ja seurakuntia näkemään taiteen monipuoliset mahdollisuudet Jumalan valtakunnan työssä.

Osallistujiksi otetaan enintään 80 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu 20 euroa kerätään paikan päällä. Maksu kattaa mm. kahvit ja keittolounaan.

Ilmoittaudu heti tai viimeistään 1.8. mennessä: