Liisa Pukkilan sanoittama ja Jukka Salmisen säveltämä Saviruukku-laulu täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Jukka tunnetaan lastenlauluistaan, mutta hän on vuosien varrella tehnyt Saviruukin lisäksi useita lauluja myös aikuisille. Konsertissa näistä lauluista ja Jukan omakohtaisista tarinoista syntyy kertomus, joka kuljettaa kuulijoita erilaisten elämänvaiheiden läpi.

Seurakunnan oma lauluryhmä tai kuoro
Tulkaa mukaan konserttiin laulamaan Saviruukku joko omana versionanne tai yhdessä Jukan kanssa!

Konsertissa kerättävällä kolehdilla tuetaan seurakunnan omaa nimikkokohdetta tai -hanketta Suomen Lähetysseuran kautta. Seurakunnan työntekijä voi esitellä kohteen lyhyesti ennen kolehdin keräämistä.

Konsertin yhteyteen on mahdollista tilata myös kaiken ikäisille soveltuva Tarinasafari-esitys esimerkiksi kouluille.

TARINASAFARI – Ilo sulle ja mulle
Toivon tarinoissa ja uusissa tarttuvissa lauluissa sykkii lähetystyön arki ja unelmat. Tarinasafari-esitys sopii erinomaisesti alle kouluikäisille, alakouluikäisille ja aikuisille.

Saviruukku 40v. -konsertti -juliste A3 (pdf) »
Tarinasafari-esitys -juliste A4 (jpg) »

• Tilaukset: lauluntekija.salminen@gmail.com, puh. 0400 317 195
  • Hinta: Saviruukku-konsertti 600 €, matkakorvaus kilometrikorvauksen mukaan Hämeenlinnasta