Pakohuonepeli

• Oppimispeliksi seurakunnan nuorisotyöhön tai nuorille aikuisille
  • Hauskanpitoon ja ryhmäytymiseen
  • Uskonnontunnille tai globaalikasvatukseen kouluissa
  • Global Action -ryhmän aloitustempaukseen

Global Action -pakohuonepelissä ratkaistaan kadonneen työntekijän arvoitus. Pelissä tutustutaan tämän päivän kokonaisvaltaisen lähetys- ja kehitysyhteistyön teemoihin innostavalla tavalla. Peli sopii globaalista oikeudenmukaisuudesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille.

Pelin toteutukseen tarvitaan neljä erillistä huonetta ja neljä pelin vetäjää. Pelaajat jaetaan neljään joukkueeseen, jotka kiertävät huoneissa etsimässä vihjeitä ja ratkaisemassa pulmia. Peliä voi pelata kerralla 20 henkilöä.

Global Action -pakohuonepeli on mahdollista rakentaa itse ohjeiden mukaan tai pelipaketin voi tilata lainaan.

Tarvitsetko pakohuonepeliin julisteita tai bannereita? Lataa materiaalisivuiltamme käyttöösi ilmaiset juliste- ja banneripohjatiedostot.
Siirry materiaalisivulle

Tiedustelut: