Suomen Lähetysseura järjestää Lähde liikkeelle -koulutusta kaikille lähetystyöstä ja kirkon kansainvälisestä työstä kiinnostuneille. Koulutuksen käyneitä kutsutaan Lähetysseuran Alumneiksi. Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakeutua Felm Volunteeriksi eli vapaaehtoistehtäviin ulkomaille

Alumneille järjestetään omaa toimintaa mm. koulutuksia ja tapaamisia. Heitä kutsutaan Lähetysseuran vapaaehtoistehtäviin myös Suomessa ja toimimaan Lähetysseuran puolestapuhujina omissa yhteisöissään kuten seurakunnissa.

Alumni-illat

Järjestämme Alumni-iltoja etänä Teamsin kautta. Illat alkavat klo 18 ja kestävät 1,5-2h. Niissä on alustus ja keskustelua tai tehtäviä siihen liittyen.

14.1.2021 Karismaattisuus, globaalin kirkon valtavirtaa? (Lotta Gammelin)
16.2.2021 One Felm, miten ulkomaantyö muuttui organisaatiouudistuksessa? (Tero Massa)
18.3.2021 Jeesus toisin sanoen (Kati Kemppainen)
20.4.2021 Viestintä ja vallankäyttö (Mimosa Hedberg)
18.5.2021 Felm Volunteer -ohjelma, sneak peak kesän hakuun (Elina Siukonen)

Illat jatkuvat elokuussa 2021.

Alumnit voivat ilmoittautua iltoihin: lahdeliikkeelle@suomenlahetysseura.fi. Kaikkiin kevään iltoihin pääsee samalla linkillä.

Muut tapahtumat ja toiminta

Aktiivisin tiedotuskanava ajankohtaisista tapahtumista on Alumnien oma Facebook-ryhmä: Suomen Lähetysseura Alumnit. Voit laittaa liittymispyynnön, jos olet käynyt Lähde liikkeelle -koulutuksen tai Min Missionin.

Kalenteriin kannattaa merkitä Felm Volunteer -haku 1.6.-15.8. Kutsumme teitä tietysti mukaan myös Lähetysjuhlille

Tule mukaan ja ota meihin yhteyttä!

Alumnitoiminnasta vastaavat:

Suvi Korhonen, koulutussuunnittelija, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi
Elina Siukonen, kouluttaja, Felm Volunteer -koordinaattori, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi