Suomen Lähetysseura järjestää Lähde liikkeelle -koulutusta kaikille lähetystyöstä ja kirkon kansainvälisestä työstä kiinnostuneille. Koulutuksen käyneitä kutsutaan Lähetysseuran Alumneiksi. Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakeutua Felm Volunteeriksi eli vapaaehtoistehtäviin ulkomaille

Alumneille järjestetään omaa toimintaa mm. koulutuksia ja tapaamisia. Heitä kutsutaan Lähetysseuran vapaaehtoistehtäviin myös Suomessa ja toimimaan Lähetysseuran puolestapuhujina omissa yhteisöissään kuten seurakunnissa.

Alumni-illat

Järjestämme Lähde liikkeelle -koulutuksen teemoja syventäviä Alumni-iltoja etänä Teamsin kautta noin kerran kuussa. Illat alkavat klo 18 ja kestävät 1,5-2h. Niissä on alustus ja keskustelua tai tehtäviä siihen liittyen.

Illat jatkuvat elokuussa 2021.

Alumnit voivat ilmoittautua iltoihin: lahdeliikkeelle@suomenlahetysseura.fi.

Muut tapahtumat ja toiminta

Aktiivisin tiedotuskanava ajankohtaisista tapahtumista on Alumnien oma Facebook-ryhmä: Suomen Lähetysseura Alumnit. Voit laittaa liittymispyynnön, jos olet käynyt Lähde liikkeelle -koulutuksen tai Min Missionin.

Kalenteriin kannattaa merkitä Felm Volunteer -haku 1.6.-15.8.

Tule mukaan ja ota meihin yhteyttä!

Alumnitoiminnasta vastaavat:

Suvi Korhonen, koulutussuunnittelija, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi
Elina Siukonen, kouluttaja, Felm Volunteer -koordinaattori, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi