OLK-matka

OLK eli opiskelijoiden lähetyskoulutus on tarkoitettu täysi-ikäisille nuorille, jotka haluavat tutustua työhömme ulkomailla. Tähän mennessä OLK on käynyt Thaimaassa, Etiopiassa, Nepalissa, Venäjällä, Virossa, Ranskassa, Tansaniassa ja Taiwanilla.

Matkoilla ryhmät osallistuvat ja tutustuvat työhön paikan päällä. Ohjelmistossa on ollut muun muassa seurakunta-, koulu- ja lastenkotivierailuja, lastenleirejä, musiikkia, teatteria ja talkootyötä. Kaiken hyvän lisäksi voit kokea elämyksellistä eksotiikkaa – ja ennen muuta kouriintuntuvia mahdollisuuksia tajuta, kuinka Jeesuksen rakkaus todella ylittää kaikki rajat.

Tutki asiaa ja seuraa Lähetysseuran Nuorten ilmoituksia. Voit palata tähän sivuun uudelleen osoitteella: www.suomenlahetysseura.fi/olk.

Tämän vuoden ryhmä matkaa Tansaniaan

Matka kestää 10-14 päivää ja ajoittuu aikavälille 27.12.2018-13.1.2019. Tarkat päivämäärät tarkentuvat syksyn aikana.

Hakuaikaa on syyskuun loppuun asti.

Ilmoittaudu matkalle
(Ilmoittautuminen aukeaa 1.8 klo. 8.00)

P.S. Toteutamme myös lyhempiä lähialueille suuntautuvia matkoja esimerkiksi etelänaapuriimme Viroon. Näille matkoille voit hakea mukaan, vaikka et olisikaan vielä täysi-ikäinen.