OLK-matka

OLK eli opiskelijoiden lähetyskoulutus on tarkoitettu täysi-ikäisille nuorille, jotka haluavat tutustua työhömme ulkomailla. Tähän mennessä OLK on käynyt Thaimaassa, Etiopiassa, Nepalissa, Venäjällä, Virossa, Ranskassa, Tansaniassa ja Taiwanilla.

Matkoilla ryhmät osallistuvat ja tutustuvat työhön paikan päällä. Ohjelmistossa on ollut muun muassa seurakunta-, koulu- ja lastenkotivierailuja, lastenleirejä, musiikkia, teatteria ja talkootyötä. Kaiken hyvän lisäksi voit kokea elämyksellistä eksotiikkaa – ja ennen muuta kouriintuntuvia mahdollisuuksia tajuta, kuinka Jeesuksen rakkaus todella ylittää kaikki rajat.

Tutki asiaa ja seuraa Lähetysseuran Nuorten ilmoituksia. Voit palata tähän sivuun uudelleen osoitteella: www.suomenlahetysseura.fi/olk.

Tämän vuoden ryhmä matkaa Tansaniaan

Matka kestää 10-14 päivää ja ajoittuu aikavälille 27.12.2018-13.1.2019 (Jos lentoihin ei tule muutoksia niin matka järjestetään näillä näkymin 30.12.2018-11.1.2019).  Päivämäärät varmistuvat syksyn aikana.

Matkan aikana tutustumme Tansanian monipuoliseen lähetystyöhön. Tansaniassa tehdään työtä mm. lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi siellä on teologinen seminaari, jossa koulutetaan kirkon tulevia työntekijöitä. Matkan aikana on tarkoitus kohdata ihmisiä, oppia uutta ja matkustaa Serengetin luonnonpuiston läpi.

Hinta on noin 1900-2000 €, johon saat Lähetysseuran avustuksen noin 500 €, joten sinulle maksettavaa jää noin 1400-1500 €. Hinnat ovat alustavat, mutta antavat hyvin suuntaa todellisille kustannuksille. Hinta sisältää lentoliput, puolihoidon, matkat kohteessa, opastukset ja etukäteisviikonlopun (30.11.-2.12. Orivedellä Päiväkummussa). Osallistujalle jää maksettavaksi vain matkat etukäteisviikonloppuun, rokotukset, mahdollinen toinen lämminruoka matkalla ja henkilökohtaiset tarvikkeet. Matkalle valituille annetaan ohjeita mistä ja miten voit hakea avustuksia matkaa varten. Avustuksia voi hakea mm. seurakunnilta, hiippakunnilta ja kirkon ulkoasianosastolta.

Matkalle haku on auki syyskuun loppuun asti ja matkalle valitaan 10 hlöä hakemusten perusteella. Tänä vuonna huomioimme haussa erityisesti kirkonalan opiskelijat.

Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija Jaakko ”Jagr” Niiles antaa tarvittaessa lisätietoja matkaan ja hakemiseen liittyen.

Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi

Haku on auki ja hakuaikaa on syyskuun loppuun asti.

Haku matkalle

P.S. Toteutamme myös lyhempiä lähialueille suuntautuvia matkoja esimerkiksi etelänaapuriimme Viroon. Näille matkoille voit hakea mukaan, vaikka et olisikaan vielä täysi-ikäinen.