Haku kesätyöpaikkoihin!

Haemme kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön

• kahta teologian tai nuorisotyön opiskelijaa (2,5 kk työsuhde)
  • kahta muusikkoa nuoriso- ja rippikoulutyöhön (2,5 kk työsuhde)
  • talkootyön koordinaattoria kurssikeskus Päiväkumpuun (2 kk työsuhde)

Teologian tai nuorisotyön opiskelija

Kesätyö avaa huikean mahdollisuuden järjestää suuri hengellinen tapahtuma nuorille. Riihisleirin suunnittelu ja toteutus vaatii organisointikykyä, innostuneisuutta ja luovuutta. Tämä on loistava tilaisuus toteuttaa ideoita, oppia itsestä ja Jumalasta, sekä luoda uutta. Saat kokea kahden viikon riparin, jossa isolla tiimillä toteutetaan leirikokonaisuus. Lisäksi saat tukea nuorten aikuisten hengellisen yhteisön kasvua raamisten, hartauksien ja messujen avulla.

Valitulta edellytetään kokemusta rippikoulutyöstä ja muusta seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on eduksi. Huomioimme kaikkien alojen opiskelijat.

Muusikko

Muusikko toimii rippikoululeirin musiikkikasvattajana ja kanttorina, musiikkikasvatusprojekti Cuminan ohjaajana sekä nuorten Riihikirkkoleirin musiikkivastaavan tehtävissä. Rippikoululeirillä muusikko on osa työntekijätiimiä ja vastaa yhdessä muiden kanssa rippikoulun kokonaisuudesta. Erityinen vastuualue on rippikoululaisista koottavan orkesterin harjoituttaminen ja johtaminen. Cumina-projektissa muusikko toimii osana ohjaajatiimiä, joka vastaa valintojen toteuttamisesta, harjoitusviikonlopusta ja kiertueen toteuttamisesta. Valitulta edellytetään kokemusta nuorisotyöstä, pedagogisia valmiuksia bändin johtamiseen (sovitukset ja harjoitukset), näkemystä jumalanpalvelus- ja seurakuntamusiikin toteuttamisesta ja kykyä toimia projekteissa itsenäisesti. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus sekä aiempi kokemus rippikoulutyöstä on eduksi.

Talkootyön koordinaattori

Talkootyön koordinaattorin tehtävänä on kurssikeskus Päiväkummussa kesätalkoolaisina toimivien vapaaehtoisten nuorten aikuisten töiden jakaminen ja ohjaaminen sekä töihin osallistuminen. Kokemus toiminnasta vapaaehtoistyössä on eduksi.

Hakeminen ja lisätiedot

Muusikkojen ja talkotyönkoordinaattorin toimipaikka on kurssikeskus Päiväkumpu Orivedellä. Kesäteologit/nuorisotyönohjaajat tekevät kesän kaksi ensimmäistä viikkoa töitä Helsingissä ja sen jälkeen työ painottuu Päiväkumpuun. Majoittautuminen järjestetään kurssikeskuksessa ja palkkaus n. 2000 €/kk +päivärahat. Tehtävään haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (Hakemus A4+ kuvallinen CV) sähköpostitse (jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi). Hakemukset tulee lähettää viimeistään 30.11.2018. Haastattelut järjestetään 11.-13.12.

Kysymykset ja hakemukset:
Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija Jaakko Niiles