Haemme kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön

• kahta teologian tai nuorisotyön opiskelijaa (2,5 kk työsuhde)
  • kahta muusikkoa nuoriso- ja rippikoulutyöhön (2,5 kk työsuhde)
  • talkootyön koordinaattoria kurssikeskus Päiväkumpuun (2,5 kk työsuhde)

Teologian tai nuorisotyön opiskelija

Teologi/nuorisotyöntekijä toimii ohjaajana rippikoulussa, toteuttaa Päiväkummussa kesätalkoolaisina toimivien nuorten aikuisten hartauksia ja raamattutyöskentelyjä, suunnittelee ja toteuttaa viikkomessuja ja osallistuu nuorten Riihikirkkoleirin valmisteluun ja toteutukseen. Valitulta edellytetään kokemusta rippikoulutyöstä ja muusta seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on eduksi.

Muusikko

Muusikko toimii rippikoululeirin musiikkikasvattajana ja kanttorina, musiikkikasvatusprojekti Cuminan ohjaajana sekä nuorten Riihikirkkoleirin musiikkivastaavan tehtävissä. Rippikoululeirillä muusikko on osa työntekijätiimiä ja vastaa yhdessä muiden kanssa rippikoulun kokonaisuudesta. Erityinen vastuualue on rippikoululaisista koottavan orkesterin harjoituttaminen ja johtaminen. Cumina-projektissa muusikko toimii osana ohjaajatiimiä, joka vastaa valintojen toteuttamisesta, harjoitusviikonlopusta ja kiertueen toteuttamisesta. Valitulta edellytetään kokemusta nuorisotyöstä, pedagogisia valmiuksia bändin johtamiseen (sovitukset ja harjoitukset), näkemystä jumalanpalvelus- ja seurakuntamusiikin toteuttamisesta ja kykyä toimia projekteissa itsenäisesti. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus sekä aiempi kokemus rippikoulutyöstä on eduksi.

Talkootyön koordinaattori

Talkootyön koordinaattorin tehtävänä on kurssikeskus Päiväkummussa kesätalkoolaisina toimivien vapaaehtoisten nuorten aikuisten töiden jakaminen ja ohjaaminen sekä töihin osallistuminen. Kokemus toiminnasta vapaaehtoistyössä on eduksi.

Hakeminen ja lisätiedot

Kaikkien kesätyöntekijöiden toimipaikka on kurssikeskus Päiväkumpu Orivedellä. Palkkaus on n. 2000 €/kk. Kaikkiin tehtäviin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (Hakemus A4 ja kuvallinen CV) sähköpostitse. Hakemukset tulee lähettää viimeistään 17.12.2017.

Kysymykset ja hakemukset:
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija Jaakko Niiles