Tervetuloa Kirkkopäiville ja Lähetysjuhlille
Ouluun 20.–23.5.2022

#YHDESSÄ2022 -tapahtuman koko ohjelma löytyy täältä

Poimintoja erityisesti lähetystyöstä ja kansainvälisyydestä kiinnostuneille:

Kirkon mission kohtalonkysymykset
Pe klo 12.30, Tuomiokirkko
Mukana keskustelemassa mm. piispa Jukka Keskitalo ja piispa Andrew Gulle Tansaniasta.

Minne menet seurakunnan lähetystyö?
Pe klo 14, Keskustan seurakuntatalo
Seurakuntien lähetystyöstä vastaaville tarkoitetussa tilaisuudessa mukana Riitta Sandberg ja Laura Häkli Lähetysseurasta sekä Vesa Häkkinen Kirkon lähetystyön keskuksesta. Ilmoittaudu 8.5. mennessä tästä.

Hippunen hyvään – Testamentti-ilta
Pe klo 14, Vanha pappila
Opastusta testamenttien tekemiseen ja niitä koskevaan lainsäädäntöön sekä Pipliaseuran ja Lähetysseuran edustajat kertomassa kansainvälisestä työstä.

Vahingoittava hiljaisuus vai voimaannuttava sanoma? – Mahdollisuutemme puuttua naisiin kohdistuvaan väkivaltaan
Pe klo 14.30, Oulun teatteri (maksullista ohjelmaa)
Kirkkohallituksen, Lähetysseuran ja Naisjärjestöjen Keskusliiton tilaisuus jatkaa ”Uskonto, sukupuoli ja väkivalta” -teemaista keskustelua, joka käynnistyi toukokuussa 2021.

Mielen kielin – tarinoita ihmisyydestä
La klo 10, Tuomiokirkko
Musiikin ja tarinoiden kautta vähemmistön ja valtakielen asemaa eri näkökulmista; Lähetysseuran ja Pipliaseuran yhteisessä tilaisuudessa mukana mm. Riikka-Maria ja Tomas Kolkka Thaimaasta.

Kuuntelenko? Ymmärränkö? Kunnioitanko?
La klo 12, Tuomiokirkko
Miten kunnioittavaa ja tasavertaista keskustelua voidaan tuoda lisää omaan lähipiiriin, Suomeen ja koko maailmaan? Näkökulmia avaamassa Anneli Nieminen, Henry Helakorpi ja Niko Humalisto.

Lähetysseuran luottamushenkilökahvit
La klo 13, Keskustan seurakuntatalon iso sali
Tervetuloa seurakuntien luottamushenkilöt kahvittelemaan Lähetysseuran palvelupäälliköiden kanssa ja kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia lähetystyöstä sekä siitä, miten sinä voit seurata seurakuntasi lähetysvarojen käyttöä. Ilmoittaudu täällä.

Sinä katat minulle pöydän
La klo 14, Tuomiokirkko
Pääsemme ruokateeman merkeissä kurkistamaan suomalaiseen ja kambodzhalaiseen sekä koko maailman todellisuuteen. Tarjolla on myös hengenravintoa.

Afrikkalainen gospelmessu
La klo 18, Tuomiokirkko
Nuorten toteuttama gospelmessujen klassikko, isosten ja missionuorten siunaaminen tehtäviinsä.

Hope Around the World – Erillismaksullinen konsertti
La klo 20–21.30, Oulun teatteri
Toivo leviää maailman ympäri musiikin kautta ja yhdistää ihmiset. Kanssamme yhteistä toivoa jakamassa: Amani • Kasheshi Makena • Fin and Fil • Make Perttilä • Anna-Mari Kaskinen • Pekka Simojoki • Pekka Nyman Houseband. Tilaisuudessa julkistetaan Kaskinen-Simojoki -apuraha. Liput 22,50 euroa. Osta liput Ticketmasterin lippukaupasta ennakkoon!

#YHDESSÄ 2022- tapahtuman päätösmessu
Su klo 10, Tuomiokirkko
Lähetystyöntekijöiden siunaaminen

Ohjelmaa lapsiperheille

La 21.5. klo 10–15, Myllytullin koulu
Puuhaa, pulinaa ja pysähtymistä – ohjelmaa perheille ja kouluikäisille

Ohjelmaa nuorille

______________

Tervetuloa tapaamaan työntekijöitämme Lähetysseuran teltalle Oulun teatterin edessä.

Perjantaina 20.5.

• klo 11–13 Mikko Pyhtilä, lähetystyön asiantuntija, Suomi/Tansania
  • klo 14–15 Kirsi Salmela, nuorisotyön ja diakonian asiantuntija, Thaimaa
  • klo 16–18 Upu Leppänen, lähetystyön asiantuntija, Suomi/Kambodža, Hongkong