Lähetysjuhlat Radio Deissä

Lähetysjuhlat 2020 siirrettiin koronaviruksen takia Lahdesta Radio Deihin.

Radio Dein sivulta löytyy podcasteina valittuja otoksia viikonlopun ohjelmasta: Kuuntele täällä

• Paloja taivaasta
    Välähdyksiä Suomen Lähetysseuran työstä maailmalta, mm. Angolasta, Tansaniasta ja Lähi-idästä. Studiossa Lähetysseuran työstä kertomassa Katri Leino-Nzau ja Anni Takko.
  • Pitäisikö lähetystyö brändätä uudestaan? Aihetta pohtii Kirkon lähetystyön toimikunnan puheenjohtaja, piispa Jari Jolkkonen, viestintäjohtaja Laura Häkli ja markkinointiviestinnän asiantuntija Marco Mäkinen.
  • Namibia 150 vuotta
    Tänä vuonna tulee kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun ensimmäiset Lähetysseuran työntekijät saapuivat Ambomaalle. Välähdyksiä Namibian historiasta ja nykyisyydestä tarjoavat Sakari Löytty ja Dora Puhakka.
  • Missä taivas on?
    Raamattuhetki toiminnanjohtaja Rolf Steffanssonin kanssa. Studiossa piispa Teemu Laajasalo ja kirkollisen työn koordinaattori Katri Härkönen.